Интимно

Упражнения за по-добро представяне в леглото

Добрият тонус на мускулите има значение в секса

23.01.2014г. / 11 30ч.
Илияна Николова
Снимка:sxc.hu

Снимка:sxc.hu

Две от най-важните тайни за добрия секс са здравината и гъвкавостта. Много е важно отделните групи мускули да са в перфектно физическо състояние, за да имате добро представяне в леглото.

За целта е необходимо да правите редовни упражнения за постигане на тонус и стегнатост на мускулите. Тези тренировки ще ви накарат да се чувствате много по-добре, когато се отдадете на интимни ласки с партньора си.

За супер гъвкавост в леглото направете упражнението, наречено „жаба“.

Легнете по корем на пода върху две навити на рула кърпи, които трябва да поставите под таза си. Опънете ръцете си максимално напред над главата. След това свийте ръцете и краката под ъгъл 90 градуса в поза, наподобяваща жаба. Задръжте така за около 3 минути, след това отпуснете.

За енергия в долната част на тялото опитайте да задържите топка за гимнастика с гърба си, долепен за стената.

За целта поставете стабилно топката на стената и долепете гърба си до нея като се опитвате да я задържите в полуклек.

Свързани статии

Поставете ръце на коленете, изместете теглото върху петите, след което започнете с гърба си да търкаляте топката нагоре-надолу. Внимавайте бедрата да са успоредни на подбедриците. Направете 5 повторения като правите почивки по 30 секунди.

За да се усъвършенствате, когато сте отгоре, трябва малко да се потрудите.

Застанете в поза като за лицеви опори. Пуснете коленете си надолу. Имайте предвид, че упражнението е силово! Започнете да правите лицеви опори, като единият ви крак е свит в коляното за допълнително затруднение.

Сменете краката. Направете две серии по 10 повторения.

За безболезнена кучешка поза застанете на колене и опрете тежестта на ръцете си.

  Повдигайте единия си крак настрани и назад, като го оставяте така за няколко секунди, докато не усетите напрежение. Направете това и с другия крак. Оставете крака си под ъгъл 90 градуса за няколко секунди. Задръжте така, след това направете упражнението с другия крак.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати