Любовната игра е онази подправка, от която се нуждае страстта. Хубаво е всеки път в секса да има малко разнообразие. Малки възбуждащи трикове, с които да играете по тялото на партньора си без да го докосвате с пръсти.

С език

Докосвайте тялото на партньора си използвайки езика си. Лекото гъделичкащо докосване ще предизвика сексуалното желание на половинката ви. Фокусирайте се върху ерогенните зони по тялото започвайки от шията, зад ушите, гърдите и вътрешната част на бедрата.

С нокти

Дамите са с предимство в този начин на докосване. Ако имате дълъг маникюр, накарайте всеки сантиметър от тялото на партньора ви да настръхне. Докосвайте кожата му само с нокти съвсем леко. Галете всяка една част от възбуденото му тяло както по време на любовната игра, така и когато е върху вас, когато сте в мисионерската поза. Докато прониква бавно във вас галете нежно гърба с ноктите си без да докосвате с пръсти по кожата му.

Докосвайте с дъха си

Секси любовен трик, с който да възбудите партньора си без да го докосвате с пръсти. Оставете дъха си по гърдите, по гърба, по врата. Играйте си с него.

Още по темата

С перо

Дайте свобода на въображението и докосвайте кожата по тялото на партньора с перо. Кадифеното докосване леко ще погъделичка най-скритите места по тялото му. А защо и той да не вземе едно перце и играта да стане още по-интересна?

Лед

Въпреки че не е лято и няма нужда да разхлаждате телата си, кубчето лед спуснато по кожата на партньора ще го възбуди максимално. Експлозия от емоции, между които леко изтръпваща болка, студ и ускоряване на дишането са само част от тази смразяваща сексуална игра.