Интимно

Най-силните моменти в една връзка

Първата целувка

07.03.2014г. / 10 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: photl.com

Снимка: photl.com

Във всяка връзка има силни моменти, които вие и партньорът ви винаги ще помните. Специални моменти, които по-често ви карат да се усмихвате и да намирате смисъл в любовта. Ето някои от тях.

Първият разговор

Вълнуващ момент, който често завършва с целувка. Може да продължите да разговаряте с часове, а всичко ще ви изглежда като миг. Тогава забелязвате усмивката на любимия човек, разбирате за интересите и хобитата му, за любимата храна, музика, дори и за някои тайни от миналото.

Първата целувка

Специален момент, за който няма точно време. Първите секунди и двамата сте леко притеснени, но веднъж отпуснали се, тя се превръща в специален и страстен момент.

Моментът, в който си помислихте „Това е моето момче“. Всеки е чувал чужда история за любовта, в която някой ви разказва как при първото съзряване на половинката си е помислил, че това е любовта. Поне веднъж в живота си всеки е изпитвал този момент.

Първата нощ заедно

Не е задължително да е имало секс. Ако все пак сте правили любов, вероятно сте били малко притеснени или добри експериментатори в любовната игра. Но първият път с половинката винаги се помни.

Първото „Обичам те“

Силни думи, които всеки би искал да чуе и каже на партньора си. Има много и различни начини, по които да кажете „Обичам те“. Всеки един от тях е неповторим и истински, но най-силен е моментът на първото „Обичам те“.

Свързани статии

Първото „ние“

Появява се внезапно докато си говорите. Първото „ние“ е моментът, в който кроите планове за вашето общо бъдеще.

Първата кавга

Няма връзка, в която кавгата да не присъства. Рядко, но все пак я има. Първата кавга обикновено е за нещо глупаво като за това кой филм да гледате. Важно е тя да не продължи дълго и да приключи със скорошно сдобряване.

Преданост

Моментът на преданост е този, в който съдбата ви е изпратила изпитание. В този момент половинката ви доказва или не с действията си дали е подходящият човек. Същото важи и за вас. Моментът на преданост е този, в който в трудно време вие ще бъдете до половинката си, подкрепяйки я или не.

Коментирай
14 rate up comment 3 rate down comment
Ти да видиш ( преди 10 години )
Моментът, когато разбереш, че любимата та превръща в благороден елен - незабравим завинаги! :D
отговор Сигнализирай за неуместен коментар