Интимно

Кои части от мъжкото тяло възбуждат най-много дамите

V-образната линия...

01.05.2014г. / 14 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Какво може да накара една жена да пожелае даден мъж? Дали са достатъчни само височината, цвета на косата, усмивката, излъчването? От древни времена, жените винаги са били привлечени от мъже с по-силно и здраво тяло, което се е смятало за белег не само на физическа сила, но и за добър генетичен материал.

Днес желанията на съвременната жена не са се променили много. Тя отново има нужда от успял и психически силен мъж до себе си. А що се отнася до физиката на силния пол, ето кои части от мъжката фигура възбуждат най-много дамите.

V-образната линия

Секси V-образната линия, която започва под хълбоците на мъжкото тяло е първата част от него, която привлича дамите. Атлетичната форма на тялото още от древността се е свързвала със здраве, сила и... издръжливост под завивките. Силните мъже винаги са били предпочитани пред останалите.

Тесни, стегнати и добре оформени задни части

Жените харесват секси стегнатите мъжки дупета, част от красивото мъжествено тяло. Предимството на мъжете с хубави и стегнати задни части е, че в леглото са изключително енергични, а тласъците им по време на полов акт продължителни. Жените приемат стегнатите дупета като част от достойнство на мъжа като физически екземпляр.

Чувствителни и плътни устни

Влажните, плътни и сладки устни се харесват не само на мъжете, но и на дамите, които определят мъжете надарени с такива устни като страстни любовници. Към плътните устни жените биха добавили и тъмните на цвят очи, защото тъмният поглед добавя дълбочина и израз на мъжественост.

Добре оформени гърди

Жените ценят мъжките гърди също толкова, колкото мъжете техните гърди. Целуването, докосването им с устни и език несъмнено е възбуждащо за голяма част от дамите.

Свързани статии

Широка брадичка

В редица научни изследвания жените са споделяли, че мъжете със силна квадратна челюст предизвикват в тях желания за краткотрайна сексуална връзка. Мъжествените лица са определяни като най-секси и атрактивни за случаен сексуален контакт, а мъжете с по-малко мъжествени черти на лицето, за дълготрайни взаимоотношения.

Дали е така, дами? Или лицата, които изглеждат по-мъжествено подсказват за един по-здрав и способен да успее в конкуренцията с други мъже партньор?

Освен от красиво оформеното мъжко тяло, дамите биват пленени от секси гласа на мъжа. Гласът е една забележителна черта на човешката реч. Използван по подходящ начин, секси тембъра може да накара всяка жена да настръхне от възбуда и желание.

Снимка: photl.com

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
Деси ( преди 10 години )
Аз много харесвам добре оформени широки длани, с дълги и прави пръсти! Като те прегърнат, да се губиш...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
40 rate up comment 9 rate down comment
Анонимен ( преди 10 години )
Най-сексапилната част от мъжкото тяло е портфейлът.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
21 rate up comment 2 rate down comment
=/= ( преди 10 години )
celia 4ovek , s realna spodelena obi4 , Kakvo 6te go gleda6 kato par4eta meso
отговор Сигнализирай за неуместен коментар