Интимно

Най-гадните неща, които сме склонни да правим от любов

И как правим неща, които иначе не бихме направили за друг?

18.05.2014г. / 15 00ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Какво ли не правят хората от любов! Понякога са склонни дори да извършват недотам лицеприятни занимания, от рода на изстискване на пъпка от гърба на гаджето, влизане в банята, докато другия е седнал на тоалетната чиния и какво ли още не.

Това е реалността. С времето хората стават още по-близки, започват да си позволяват да изпускат разни отровни газове във въздуха, без да им мигне окото, не им пука, че краката им понамирисват малко – нали половинката ги обича така или иначе!

Какво сме склонни да направим от любов? Освен всичко, което искаме да направим, за да угодим на партньора си и всичко, което ще запази силата на любовта жива за по-дълго, оказва се, че сме склонни да правим и някои доста гадни неща, които иначе не бихме направили за друг човек.

Кои са те?

Гледате неприятни рани

Преглеждаме неприятни рани, зачервявания, сърбяща кожа и какви ли не гадории по гърба и кожата на главата. Склонни сме да видим нещо, за което в 99% от останалото време бихме извърнали глава. На кой му се гледат гадни рани?

Разтривате краката на половинката

Краката са доста неприятна част от човешкото тяло. Миришат, потят се, мръсни са – изобщо, последното, което иначе би ви хрумнало за нечии крака, е да ги докоснете! Но ако са на любимия човек, сте готови да ги разтриете вечер на дивана пред телевизора, за да премахнете умората от тежкия ден! Какво не прави човек от любов!

Почиствате повръщано

Дали ще е след бурна купонджийска нощ или след тежко боледуване, да повърне се случва на всеки. Ако другият е в състояние да почисти, го прави, дори и да не е най-приятното нещо, което може да му се наложи да прави. Това си е здраво доказателство за обичта!

Свързани статии

Почиствате си зъбите един на друг

Случвало ли ви се е половинката ви да се оплаче, че нещо му е заседнало в зъбите и да ви помоли да погледнете къде и какво е? Трудно се наднича в собствената паст. А молил ли ви е да го махнете оттам това въпросно нещо? Ще му помогнете, ако се наложи, нали? Знаехме си!

Ходите до тоалетна, докато той се къпе

Доста антисекси, трябва да признаем. Но много хора го правят и не се притесняват от това. Ако имате една тоалетна и страшно много ви се ходи, но банята е заета, нямате друг избор, освен ако за нищо на света не бихте позволили любимия ви да чуе шума на „срамната река“.

Изстисквате пъпки

Това действие е на последно място, но не и по гадост. Това е най-ужасното нещо, което много двойки правят. Когато изстисквате пъпка, дори на себе си, е достатъчно гнусно, камо ли нечия друга! Изобщо – как козметиците си вършат работата?! Но така е в любовта. Наистина е сляпа, дори за гадните неща, които правим с телата си!

Коментирай
7 rate up comment 1 rate down comment
=/= ( преди 10 години )
12 rate up comment 1 rate down comment
anonimen ( преди 10 години )