Интимно

Най-лошите любовни комбинации според зодиака

Връзката между Овен и Рак ще бъде много разочароваща...

14.06.2014г. / 14 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Телец и Водолей

Връзката между тези два зодиакални знака е обречена на неуспех още преди да е започнала. Телците се стремят към стабилност и сигурност в любовта, докато Водолеите искат разнообразие и живеят на бързи обороти.

Телците искат да властват над Водолеите, които са свободолюбиви. Именно това прави любовта между тях трудна.

Риби и Лъв

Рибите, също като Раците, са чувствителни натури. Те са емоционални и дават свобода на чувствата си. Очакват разбиране и подкрепа от половинката си. От друга страна Лъвовете са прекалено заети с това да са център на вниманието.

Стрелец и Козирог

Стрелците са позитивни и обичат забавленията и приключенията. Козирозите са по-обосновани и понякога имат и тъмна страна, пълна с меланхолия. Прекаленият оптимизъм и желанието на Стрелците да се забавляват и без половинката си би изнервил Козирога.

Водолей и Скорпион

Авантюристичният Водолей винаги търси вълнение и нещо ново в любовния живот. Скорпионите искат сигурност и ангажираност от една любовна връзка. Това ги кара да дърпат юздите на половинката си, но ако искат да имат шанс с Водолеи, не бива да ограничават свободата им.

Риби и Близнаци

Близнаците се нуждаят от пълна свобода, положителни емоции. Те са изпълнени с живот, приказливи са и често непокорни. Рибите се нуждаят от стабилност, която в повечето случаи Близнаците не могат да им предложат. Първоначално те са привлечени до лудост един към друг, но много скоро любовта започва да утихва. Рибите са твърде мълчаливи и спокойни за темпераментните Близнаци.

Дева и Близнаци

Девите и Близнаците имат много различни възгледи за живота. Девите са практици, а Близнаците взимат трудно решения, тъй като са двойствен знак. В любовта нещата между тях никога не вървят гладко, защото двата знака гледат в различни посоки.

снимка: thinkstock

Коментирай
2 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 9 години )
ne se vliaia ot takiva manipulacii , da viarvam na takiva pisania
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 3 rate down comment
Към ЛОЛА ( преди 9 години )
Ами кой те кара да вярваш? Астрологията не е наука, а шарлатанство. А който вярва на шарлатани и след това си има проблеми, сам си е крив.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6 rate up comment 1 rate down comment
Веси ( преди 9 години )
до Лола: човек не бива да определя как да живее според написаното в хороскопа :)) ??!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар