Интимно

Море, палатка ... презервативи

15.06.2006г. / 10 17ч.
Аз жената
Море, палатка ... презервативи

Много често не обръщаме внимание как превръщаме любовния си живот в нещо рутинно и безцветно. Все по-трудно ни е да се изолираме от ежедневните проблеми и по-рядко разчитаме признаците на любовта. Ето една рецепта, как да внесете малко разнообразие в заспалите чувства и емоции.

Организирайте романтично пътешествие. За целта ви е необходимо подходящо местенце, където да се заредите с енергия, отърсвайки се от прашасалото ежедневие, разбира се, придружени от любимия човек. През уикенда разгънете картата на нашето Черноморие и си набележете някой самотен оазис, уникално съчетаващ морските вълни и дъбови гори, стигащи до самата пясъчна ивица. Не е необходимо дълго да обмисляте какво да правите събота и неделя, да говорите с дузина туристически агенции и да отхвърлите още толкова оферти. Ако трепне авантюристичен копнеж в гърдите ви, не се чудете, а стегнете багажа и тръгнете на път. Палатките и караваните се превърнаха в един от най-търсените и модни начини за почивка и нестандартно приключение.

Какво ви е необходимо? На първо място палатка, спални чували, слънцезащитно мляко, чаени свещи, фенерче, презервативи... Отивате за кратко време, но къмпинг оборудването е от първостепенно значение. За успокоение на тези, на които ще им е за първи път, мога да отбележа, че туристическите аксесоари през последните години стремително се развиха, подобрени от редица нови технологии и претърпявайки безброй подобрения в дизайна. Освен необходимата доза уют – палатката, чувалите и постелките ще ви предпазят от евентуално нощно застудяване. Проверете чувалите, дали не се закопчават един за друг, имитиращи комфорта на спалня.

Пясъкът, морето и свещите са прелюдия към любовната вечер. Ако разполагате с разгъваеми столове и маса, направете си вечеря под звездите в непосредствена близост до морските вълни, като не забравите да вземете бяла покривка и прибори, които ще бъдат акцентът на вечерята. Запалените свещи или горящият огън пред палатката ще внесат романтична нотка в тъмните часове.

Направете секса специално събитие. Тук е мястото да се развихрят сексуалните ви фантазии, като споделите с партньора си еротичните блянове, без да бъдат изтълкувани като вулгарни или перверзни. Откривайки какво харесвате в леглото, ще се сближите още повече с партньора си и ще получите още по-голямо удовлетворение от секса. Експериментирайте и се опитайте да внесете малко интрига в сексуалния ви живот.

Може би от много време двамата мечтаете за приключение, интуицията ще ви подскаже кой е най-добрият начин да го направите наистина романтично.

Коментирай