Интимно

Причините някои жени да не правят орален секс

Когато мъжът не спазва отлична лична хигиена

14.08.2014г. / 17 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Оралният секс може да бъде една страхотна форма на любовна игра, на която партньорите да се отдадат по всяко време. Но колкото вълнуващ, толкова и отблъскващ може да бъде той за дамите. Мотивите за техния отказ от френската любов могат да са най-различни и ако господата не искат завинаги да се лишат от този вид ласки, трябва да предприемат нужните мерки.

Ето кои са най-често срещаните  причини, които могат да откажат всяка жена от това да задоволи орално своя партньор. 

Твърде груби сте с партньорката си

Порно филмите могат да объркат мъжките представи за това какво би се харесало на жените в леглото. Всеки мъж, който обича да гледа късните филми поне веднъж е мечтал да пресъздаде част от сюжета на филма с партньорката си.

Но някои моменти, като натискането на главата на партньорката, докато прави орален секс определено може да ви отдалечи от кулминационния момент.

Заменете грубостта с ласки, нежно галене, мръсни думички, направете комплимент на партньорката си за това как се справя там  долу.  

Действате рязко

Освен натискането на главата друга често срещана грешка, която мъжете допускат (отново вдъхновени от порно филмите) е резките движения, които карат партньорката им да усеща члена в сливиците.

Малко жени биха се зарадвали на тази неочаквана изненада в задната част на гърлото си. Бъдете нежни, ако не искате оралният секс да завърши неприятно и за двама ви. Това определено би отказало вашата половинка от идеята за фелацио за в бъдеще. 

Не спазвате отлична лична хигиена

Не забравяйте, че ако там долу мирише неприятно и доста буйно няма как да имате незабравими спомени от оралния секс. Той просто няма да се случи! Поддържайте отлична хигиена, освежавайте се всеки път непосредствено преди секс и поддържайте добре оформена интимна прическа.  

Свързани статии

Не връщате жеста

Любовната игра винаги е разнообразна. Често може да започне с поза 69, в която и двамата партньори да дадат максимума от себе си. Но нерядко дамите са тези, които първи пристъпват към задоволяване на партньора.

Всяка възбудена жена  очаква половинката да й върне жеста и тя да получи нежни целувки и ласки на най-нежното й място. Ако никога или рядко връщате жеста на своята партньорка, това също е възможна причина тя да не харесва оралния секс и да избягва фелациото.

Има много причини някои мъжете да не правят орална любов на половинките  си, но въпреки това, трябва да намерят компромисен вариант, с който да се реваншират. 

Твърде бавни сте

Ако планът ви е да свършите докато партньорката ви задоволява орално, но еякулацията се забавя във времето, това е в състояние да отегчи всяка жена. Този фелацио маратон може да се случи само, ако двамата сте се отдали на секс поза 69. 

Коментирай