Интимно

5 неща, които трябва да спрете да правите във връзката

Не се чудете защо все не ви върви!

20.08.2014г. / 18 06ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Когато претърпим няколко неуспешни връзки, често сме склонни да се успокояваме с това, че просто партньорът ни не е бил подходящ. Но идва един момент, в който някак все неподходящи мъже се навъртат около нас! Странно, нали? Може би причината е някъде в нас?

Напълно възможно е! Кои са най-клишираните навици, които мъжете мразят и които ви пречат да изградите здрава връзка?

Не изразявате искрено онова, което мислите

Не е особено здравословно, ако през повечето време казвате: „Да, добре съм!“ и „Няма значение...“. Мъжете са прями същества и обичат назоваването на нещата с истинските им имена. Ако все още не сте научили този урок, време е да си вземете поука.

Така и за вас ще е по-лесно. Никой не чете мисли в крайна сметка. Изговаряйки всичко, което ви мъчи и не ви харесва ще направи отношенията ви по-здрави и смислени. А е и по-цивилизовано. 

Свързани статии

Ревнувате за глупави неща

В началото е забавно, има тръпка, ревността ви прави сладки и уязвими. Така много жени засвидетелстват любовта и вниманието си към половинките. Но прекаляването с ревността и то за дреболии, може да се окаже сериозен проблем.

Ако ревнувате от всичко – от майка му, от приятелите му, от футболните мачове – то постепенно ще изгубите сърцето му.

Действате пасивно-агресивно

Мъжете ненавиждат това. Особено ако държанието ви е съпроводено с кодирани сигнали, като например: „Не съм ядосана.“, което всъщност значи: „Много внимавай в картинката, защото ако за пореден път оплескаш нещата, ще съжаляваш!“. 

Отново съветът тук е да бъдете искрени и да не оставяте напрежението да се натрупва. Комуникирайте!

Играете игрички

Това е интересно в ученическите години, може би малко и в студентските, но ако правите това винаги във връзките си, трябва да запомните – игричките си имат край! След като интересната част премине, очаквайте да видите гърба на мъжа до вас.

Никой не обича да бъде разиграван.

Имате нереалистични очаквания

Много жени имат този лош навик да идеализират връзката и мъжа до себе си. Всички сме хора и изобщо не сме идеални. Важното е да намерим човек, достатъчно подходящ за нас, за да не обръщаме внимание на несъвършенствата му. 

Ако от самото начало се впускате с огромни бъдещи планове, ако на третата среща мислите как ще се преместите заедно, ще се ожените и ще имате дете, много лесно може да се приземите с гръм и трясък на земята.

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 9 години )
S Boiko niamam takiva slujebni temi za obsajdane . a v li4en plan e o6te rano da se govori
отговор Сигнализирай за неуместен коментар