Интимно

Любовен хороскоп за 1 - 7 септември 2014

Романтика и успешна комуникация очаква обвързаните представители на зодиакалните знаци

01.09.2014г. / 10 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

Може да започнете да чувствате по-силна нужда от уединение, когато става въпрос за любовния ви живот. Вероятно имате чувства към някого и имате нужда от време, за да преосмислите това, което ви се случва. Има много въпроси, които ви вълнуват и по-специално, дали вашите чувства ще се превърнат в нещо съществено за отсрещната страна. Не бързайте с решението си, но и не се бавете.

Скорпион

За самотните Скорпиони, които търсят любов, сега е времето, в което трябва да станат по-социални. Очаква ви много силна и положителна енергия, която ще ви помогне да срещнете любовта след петък и до 29 септември. Бъдете отворени към нови запознанства.

Стрелец

Възможно е някои от обвързаните Стрелци да имат проблеми в любовния живот и да потърсят съвет от приятел. Не забравяйте да комуникирате с половинката си. Не премълчавайте това, което не ви харесва. Само така ще разрешите недоразуменията.

Свързани статии

Козирог

От средата на седмицата до края на месеца, връзката ви ще цъфти от романтика. Ако все още търсите любовта, има шанс да я срещнете на някакъв курс или обучение, което ще посетите. Това ще бъде някой интересен за вас човек, с когото химията ще се усети веднага.

Водолей

Търсенето на истинска интимна връзка ще стане много по-силно за вас през първата седмица на месеца. Някои от вас копнеят за връзка, която не се базира само на сексуални взаимоотношения. Оставете се на сърцето си, не се страхувайте да се впуснете в приключението, наречено любов. Но не забравяйте да разкриете себе си, само на някого, който е достоен за вашата любов. Ако имате половинка до себе си, отдайте се на повече романтика.

Риби

Чувствате се обичани, щастливи и след вторник обсъждането на финансови и интимни въпроси с половинката ще бъде по-лесно. Компромисът и откритостта ще бъдат ваши верни съюзници. Настъпва хармоничен период в сектора на любовта и това ще продължи почти до края на месеца.

Снимки: Thinkstock

Коментирай