Интимно

Знаци, че партньорът ви е ваш най-добър приятел

Той не завижда на успехите ви

19.10.2014г. / 14 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

В една връзка двама души трябва да бъдат повече от добри любовници и партньори. Те трябва да могат да се нарекат най-добри приятели. Със сигурност много от вас имат до себе си такъв човек, но не забелязват някои ясни знаци. Вижте по какво да разберете дали вашият любим човек е и ваш най-добър приятел.

Може да споделяте всичко с вашия партньор

Лош ден, някакви притеснения или страхове, сексуални желания и тайни и т. н. Ако всичко това без притеснение може да споделите на вашата половинка, той умее да ви изслушва, да ви даде съвет, значи насреща е вашият най-добър приятел.

С партньора си се забавлявате повече, отколкото с вашите приятели

Нашите добри приятели са тези, с които говорим по телефона всеки ден, виждаме се често, забавляваме се заедно и т. н.

Те са хората, към които ние инстинктивно се стремим. Но ако се забавлявате най-много с любимия човек, често го предпочитате пред приятелската компания, значи сте го приели като ваш най-добър приятел.

Той не завижда на успехите ви

Да се зарадваш за нечий успех е трудно. Не са рядкост двойките, в които единият партньор се чувства застрашен, поставен като в сянка на своята половинка. Но когато любимият човек е и ваш най-добър приятел, ще се гордее с постигнатото от вас и ще бъде ваша подкрепа в начинанията ви.

Споделяте едни и същи интереси и хобита

Най-добрите приятели се разбират и прекарват добре заедно, защото имат много общи неща. Казват, че противоположностите се привличат. В любовта вероятно е така, но не и когато става въпрос за най-добри приятели. Най-добрите приятели споделят не само своите интереси и хобита, но и навици.

Може да разговаряте и спорите за почти всичко

Въпреки че споделяте едни и същи хобита, вероятно не споделяте едни и същи становища. Въпреки това разговорите между вас са задълбочени, вълнуващи. Намерили сте точния тон, когато спорите.

Заедно се усмихвате в пъти повече, отколкото когато сте с приятели и се разбирате само с поглед

Усмивката е важна. Тя идва не само в забавните моменти, но и в тези, в които с него се разбирате само с поглед. Истинска, дълбока и неподправена усмивка.

Свързани статии

Грижите се един за друг

Повечето от вас биха каза ли, че това е логично поведение. Дали? Дали във всяка връзка всеки е отдаден на другия по същия начин? Най-добрите приятели са до вас в най-трудните ви моменти. В онези, в които имате настинка или падате надолу. Те са там, за да се погрижат за вас и да ви хванат, за да не паднете.

Разчитате на мъдри съвети

Когато искате съвет за проблем или положителна промяна, първият човек, към който се обръщате е вашата половинка. С негова помощ взимате едни от най-важните решения в живота си. Ако до вас има партньор, който отговаря на тези описания, значи имате не само любим човек, но и най-добър приятел.

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
### ( преди 9 години )
niamam takiva hora okolo sebe si , niamam priateli
отговор Сигнализирай за неуместен коментар