Интимно

5-те най-сигурни знака, че сте влюбени

Ако още не сте разбрали

08.11.2014г. / 14 00ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Има толкова много признаци, по които си личи кога човек е влюбен. Но има 5 основни, които са абсолютно и тотално доказателство, че си падате по някой специален. Влюбването е свързано с много и приятни емоции, които бушуват непрестанно и добиват своя външен израз.

Ако все още се колебаете дали сърцето ви е впечатлено от някого, вижте тези 5 сигурни знака, че сте сериозно влюбени!

Често сънувате

Толкова сте погълнати от личността, по която си падате, че си намирате повод да заемете съзнанието си с него и през нощта. Несъзнателно, разбира се! Ако можехме да управляваме сънищата си, тогава вероятно щяхме да си „поръчваме“ само приятни такива.

Но тъй като не можем, сънуването на определен човек е сигурен знак, че сърцето и мозъкът ни жадуват за него!

Вече планирате общото ви бъдеще

Нормално е да мислите за бъдещето. Но ако то е свързано с определена личност, това означава, че със сигурност той е избраникът ви.

Независимо дали мислите за след няколко дни или за след 20 години, мисълта за общото бъдеще показва стремежа ви към сливане на пътищата с половинката ви. А това е сигнал за съществуваща любов.

Свързани статии

Искате да запознаете семействата си

Никой не представя най-близките си хора на гаджето си, ако не е сигурен в чувствата си. А запознаването на двете фамилии е една от най-сериозните крачки, които една двойка може да предприеме.

Не сте се държали така досега

Ако усещате себе си някак променени, ако вършите неща, които не са ви присъщи – не се чудете защо е така! Просто сте тотално и дълбоко влюбени. Неслучайно казват, че хората се променят, когато гледат света през розови очила.

Не можете да спрете да мислите за него

Може би трябваше да сложим този знак на първо място, защото това е най-естественото и нормално нещо, което всеки влюбен човек изпитва. Една истински здрава връзка се гради върху стремежа на партньорите един към друг.

Ако я няма мисълта за другия, тогава няма как да се получи. Но не забравяйте и партньорството!

Коментирай
Здраве и красота