Интимно

Комплименти, които всеки мъж иска да чуе

Не само жените имат нужда от комплименти

02.11.2014г. / 16 30ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Жените имат нужда от комплименти. Това ги ласкае, повдига самочувствието им и ги кара да се чувстват желани. Но това не означава, че само нежната половина на човечеството има нужда от комплименти.

За мъжете женското признание е от огромно значение. Мъжкото его и самочувствие се повдига най-много от женското внимание и одобрение. Затова е важно да не пропускате да ласкаете любимите си, мили дами!

Кои са най-важните комплименти, които всеки мъж копнее да чуе от своята нежна половинка?

Комплиментите, които показват, че вярваш в него

Едно от най-пагубните неща за един мъж е, когато жената демонстрира липса на вяра в него. Подценяването на неговите възможности, предпочитането на помощта на друг или съмнението в неговите способности и качества може да убие връзката много по-бързо, дори отколкото една изневяра би го направила.

Винаги подчертавайте успехите му, не пропускайте да го похвалите, насърчавайте го, когато е на кръстопът – това е важно за всеки мъж. Когато имат вярата и подкрепата на жените си, мъжете се чувстват сякаш могат да преобърнат света.

Комплименти за външния вид

Не само красивият външен вид на жените е от значение, мъжете също искат да бъдат харесвани. Винаги отбелязвайте, че харесвате старанието на половинката си за външния му вид. Не пропускайте да кажете нещо за новата му риза. Напомняйте му за любимата ви част от тялото му, като я пощипнете или пляснете закачливо. Когато някой е харесван и желан, той сияе и е способен да даде всичко от себе си за другия.

Свързани статии

Комплименти, които признават неговите усилия

Всеки човек обича усилията му да бъдат признати. Това се отнася не само за мъжете, но и за жените. Но мъжкото его е малко по-различно от това на жените. Те имат по-голяма нужда от това да бъдат оценени на глас. Изразявайте благодарност и хвалете техните стремежи и усилия.

Комплименти, които показват уважение

Няколко проучвания показват, че уважението е сред най-цененото чувство сред мъжете. Те искат да бъдат уважавани и уважението да им бъде доказвано. Едно простичко „Гордея се с теб!“ е достатъчно, за да накарате мъжа си да иска да се доказва още и още. Възхищението прави чудеса.

Комплиментите, които насърчават лидерските му способности

Мъжете по природа са създадени да се борят за надмощие, досущ като в животинския свят. Разбира се, не можем да сложим всичко под общ знаменател, но не можем да отречем, че мъжете имат отредена лидерска роля, ако щете дори в семеен план. Обществото ни го е наложило и ако мъжът не бъде признат в социалната си среда, то поне от половинката си заслужава признание за лидерските си способности в семейството.

Коментирай