Интимно

Любовен хороскоп за 17-23 ноември 2014

Нови възможности в любовен план

17.11.2014г. / 10 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

Ако в сектора на любовта се чувствате развълнувани или наранени от любим човек, запазете емоциите за себе си и не ги споделяйте с колеги. Това може да бъде причина за появата на офис клюки. На по-късен етап ще се радвате, че сте запазили любовните си истории само за себе си. Ако търсите нова любов, периодът е подходящ да я срещнете.

Скорпион

За тези от вас, които имат половинка до себе си е добре да разграничат финансите от романтиката. Възможно е любимият човек да има желание към определена придобивка, която не влиза във вашите финансови планове и това да стане повод за скандал. Бъдете внимателни и въпреки несъгласието си, не наранявайте любимия човек.

Стрелец

При обвързаните Стрелци може да се появи някой, който ще се опита да ги убеди, че любовта им с партньора не е това, от което се нуждаят. Не обръщайте внимание и се отдайте на романтика и любов. За тези от вас, които нямат любим човек, има шанс да срещнат някой, който да се окаже тяхната сродна душа.

Козирог

Някои от Козирозите крият някаква тайна от своите партньори. Това не е задължително да бъде нещо лошо. Може да бъде някаква романтична изненада. Периодът е подходящ за пътувания, на които допълнително ще имате възможност да се сближите с половинката си.

Свързани статии

Водолей

Голямо раздвижване ще има в социалния живот на Водолеите. Това е подходящо време да откриете нова любов, ако нямате партньор до себе си. Ако вече се е появил обект на вашето желание, бъдете внимателни. Проучете дали той има наистина интерес към вас, за да не останете разочаровани.

Риби

Любовта ще отвлече вниманието ви от големи възможности в кариерното ви развитие. Някои от вас може да тълкуват неправилно сигнали, които им изпраща колега, който е на по-висшестояща позиция от тях. Преди да прибързате с изводите, проучете внимателно ситуацията.

Снимки: Freeimages

Коментирай