Празникът на Свети Валентин, който с всяка изминала година приветстваме все повече е още един повод да се усмихнем през февруари.

На 14-ия ден от месеца показваме любовта си към любимия човек, но и към близки и приятели.

Една валентинка или кутия бонбони могат да направят момента наистина специален. Вижте и няколко предложения за подаръци според зодиакалния знак.

Овен

Овенът като първи знак в зодиака обича да притежава иновативни предмети. Това означава, че би се впечатлил от подаръци, които никой друг няма или рядко могат да бъдат срещнати като притежание.

Изберете нещо оригинално и знайте, че представителите на зодия Овен се гордеят с това, което са. Ще се зарадват на подаръци в червено или ярки цветове. За да го впечатлите наистина, поставете негов инициал върху подаръка.

Телец

Телецът обича лукса, но когато той е и елегантен. Харесва практичните подаръци или тези, които могат да му донесат повече релакс. Като имате предвид, че е чувствен зодиакален знак, не забравяйте да завършите своята изненада към него с бутилка хубаво вино или шампанско и кутия бутикови бонбони. Изберете нещо в коприна, квалитетна био козметика, кожени аксесоари, красив часовник.

Близнаци

Близнаците са социални натури, ето защо за тях подходящ подарък за Свети Валентин би бил таблет, мобилен телефон или нещо свързано с хобито им, като фотоапарат например. Нежните представителки на зодията биха се впечатлили и от красиви бижута и други уникални аксесоари. Не забравяйте, че Близнаците са и много любознателни, една хубава книга със сигурност ще ги зарадва.

Рак

За сантименталните Раци, Денят на влюбените е наистина специален. Като домошари биха се зарадвали на подарък, който може да направи дома им по-уютен. Мъжете Раци харесват технологичните решения, изисканите аксесоари и разбира се хубава бутилка от любимото им питие, а дамите биха се впечатлили от красиви и скъпи бижута.

Лъв

За представителите на зодия Лъв е важно да бъдат винаги под светлините на прожектора. Всичко, което ще добави повече блясък и шармантност към визията им е подходящо за подарък за Свети Валентин, като козметика, бутикови облекла, хубави аксесоари.

От друга страна през 2015 година Юпитер ще бъде в знака Лъв, като това ще помогне на родените под този знак да обогатят своите познания в дадени области. Затова ваучер за курс или семинар също би бил един подходящ подарък.

Дева

Девите освен перфекционисти и супер подредени личности са и колекционери. Обичат да преоткриват своите хобита. За наближаващия празник на влюбените може да ги зарадвате с музикална колекция, книги, нещо свързано с тяхното хоби.

Родените под този знак обичат да се грижат за себе си и да внасят повече комфорт в живота си. Подарете им хубава натурална козметика, етерични масла, соли за вана и всичко, което ще им донесе комфорт.