Интимно

Любовен хороскоп за 9 – 15 март 2015

Нова любов, но и любовни разочарования

09.03.2015г. / 10 46ч.
Михаела Лазарова
Снимки: thinkstock

Снимки: thinkstock

Везни

Любовният живот на Везните ще бъде изпълнен с напрежение през тази седмица. Във вторник вие и половинката ви може да се насладите на романтиката, но това ще бъде краткотрайно. Пред вас има сериозни въпроси, които трябва да разрешите, но нито вие, нито любимият човек сте готови да правите компромиси. Опитайте се да разрешите проблемите без излишни емоции.

Скорпион

В четвъртък до 30 март, Меркурий навлиза във вашия сектор на любовта. Това ще допринесе за сближаването между вас и любимия човек, а ако сте самотни и търсите любовта и в обкръжението ви се е появил някой специален, позицията на Меркурий ще ви помогне да започнете нови и вълнуващи взаимоотношения.

Стрелец

Някои от обвързаните Стрелци ще бъдат твърде подозрителни към партньора си, което ще се отрази на хармонията в отношенията ви. Не правете крайни заключения за половинката си преди да сте разговаряли.

Козирог

Належащи въпроси през тази седмица може да изместят романтиката. Проблеми от битов характер ще ви настроят войнствено към партньора. Опитайте се да овладеете ситуацията и емоциите и не се нахвърляйте върху половинката си. Вместо това се опитайте да създадете повече хармония и комфорт за двама ви.

Водолей

Дните няма да бъдат леки и за представителите на зодия Водолей или поне не в сектора на любовта. Съдбата може да ви изправи пред поредното си предизвикателство, поставяйки ви в особена ситуация. Това ще е изпитание за вашите чувства и емоции. Ако не съумеете да се контролирате, може да изкажете думи или да направите действия, за които на по-късен етап ще съжалявате.

Риби

За Рибите започва благоприятен период, в който ще имат предимството да комуникират гладко с партньора. Ще бъдете вдъхновени да споделяте своите мечти, емоции, чувства, а любимият човек ще ви окаже своята подкрепа.

Снимки: Thinkstock

Коментирай