Интимно

Любимият сладкиш показва какви сте в любовта

Любителите на шоколадовия сладкиш са страстни любовници

12.04.2015г. / 16 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Със сметана, ягоди, ром или обилно полят с шоколад? Имате ли любим сладкиш и как го предпочитате? Тук са няколко предложения за изкусителни десерти. Изберете си един и вижте какво показва за вас в любовта.

Чийзкейк

Вие сте човек, който винаги е целеустремен, без да се притеснява от обстоятелствата. В любовта си често се срещате с конкуренти и вероятно неведнъж се е случвало вие и близък приятел да се влюбите в една и съща персона.

Когато попаднете в такава ситуация,готови сте да се борите за любовта си и да жертвате приятелството. Във връзките си обичате разнообразието, също както е разнообразен вкусът на чийзкейка. Влюбите ли се, всичко около вас се превръща в една цветна и магическа еуфория.

Шоколадов сладкиш

Страст и непоправима романтичност струи от вашата личност. В любовта винаги сте смели и често нарушавате правилата. Обичате да усещате наситения вкус на любовта. Не можете да обичате малко.

Любовта ви е или силна и страстна, или бързо губите интерес. Изключително амбициозни сте и искате на всяка цена да успеете в кариерата си.

Тази борбеност не по-малко присъства и в любовния ви живот. Радвате се на много обожатели. Трудно могат да ви впечатлят, докато вие с лекота завладявате чуждото сърце. В секса търсите партньор, който да ви донесе много горещи и незабравими моменти. Вие не правите просто секс, а любов.

Тирамису

В любовта си определено може да изненадате вашите близки и приятели, дори понякога самите вас. Винаги действате извън правилата и общоприетите норми. Предпочитате партньор, който на възраст е по-малък от вас.

Свързани статии

Във връзките си винаги подхождате грижливо към човека, когото обичате и сте готови на големи жертви в името на любовта. Що се отнася до секса, предпочитате класически секс пози, което в никакъв случай не означава, че не сте добри любовници.

Ягодов сладкиш

Вие сте лоялни, смели и верни в любовта. Вашата половинка също ви отговаря с много любов и благодарност, защото винаги успявате да отдадете нужната подкрепа в трудни моменти.

Вашият позитивизъм ви кара да търсите в любовта партньор, който да може да отговори на вашите емоции и нагласа. В леглото харесвате секс игрите и особено тези, в които може да включите ягодите и сметаната.

Снимка: Thinkstock

Коментирай
2 rate up comment 3 rate down comment
Пешо от Елин Пелин ( преди 9 години )
Такива невероятни глупости,каквито ги пускат,не мож намери и по Шоплъка!....dhf6
отговор Сигнализирай за неуместен коментар