Интимно

Любовен хороскоп за 20 – 26 април 2015

Седмицата ще бъде наелектризиращо любовна

20.04.2015г. / 14 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

През следващите дни ще има много динамика в любовния живот на Везните. Тези, които имат половинка до себе си, може да предприемат някакво пътуване или посещаване на активности.

Ако сте от тези представители на зодията, които все още не са намерили подходящ партньор за половинка, не забравяйте да бъдете по-социални, да се забавлявате по-често извън дома.

Скорпион

Седмицата ще бъде гореща за Скорпионите или поне в сектора на любовта. Както обвързаните, така и самотните представители на зодията, ще се радват на вниманието на противоположния пол. Вашето излъчване ще бъде магнит за останалите.

В края на седмицата може да дадете тласък и на офис романтиката, без значение какви ще бъдат последствията.

Стрелец

Романтика за всички Стрелци! Това е един от редките моменти в звездната карта, в който може да очаквате само положителни емоции в сектора на любовта. Венера ще продължи да се движи във вашия сектор на партньорствата. Ако все още сте необвързани, знайте, че любовта може да бъде открита на места, на които най-малко очаквате да я срещнете.

Свързани статии

Козирог

За Козирозите настъпва момент, в който заедно с любимия човек ще предприемат някаква положителна промяна. Това може да е общо съжителство, започване на нова активност или отказване от вреден навик. Имате благоприятното разположение на планетите и това ще ви кара да се чувствате добре във връзката си.

Водолей

Романтиката ще бъде водеща през тези дни за родените под този зодиакален знак. Вие и вашият партньор ще се почувствате така, сякаш току-що сте започнали връзката си. Въпреки това внимавайте с емоциите, защото те могат да нарушат вашата хармония.

Риби

Ще се наслаждавате на един много специален етап на хармония в дома и в любовта. Венера в момента преминава през сектора на дома и това ще ви предразположи да покажете повече внимание към любимия човек. Възможно е и да направите някаква покупка на техника или друга скъпа придобивка.

Снимки: Thinkstock

Коментирай