Интимно

4 типа жени, готови винаги за секс

Момичето от моминското парти

10.06.2015г. / 14 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Сексът е приключение. Лятото е сезон, в който винаги сме настроени по-любовно, а сексът за една нощ не е изключен, особено когато сме готови да се забавляваме в дългите летни нощи. Ето кои дами не биха отказали любовни ласки още на първа среща.

Сексуалната авантюристка

Тя обича да експериментира и да разкрива своята сексуалност и точно затова и е готова на всичко. Любознателна, особено в любовта, обича да се забавлява, но избира местата, на които да го прави.

Може да я откриете на вашата лятна ваканция, в интернет кафето или в някой бар. За да я спечелите, дайте й това от което се нуждае – див и необуздан секс.

Момичето от моминското парти

Тя е забавна, усмихната, привлекателна и готова да прави секс тази вечер. Къде може да я срещнете? Ако сте на ресторант, дискотека или бар, петък или събота вечер, огледайте се за компания от момичета, които празнуват моминско парти. Няма как да не ги забележите.

За да я спечелите, вложете цялото си майсторство във флиртуването, бъдете активни, но не агресивни и нахални.

Жената, която скоро е претърпяла болезнена раздяла

При този тип жени има две крайности. Или страдат дълги седмици затворени у дома и ограничават социалните контакти, или търсят партньор, макар и само за секс, който да им помогне по-бързо да забравят.

Свързани статии

Може да я откриете на частни партита, по клубове, барове. За да я спечелите, трябва да й повдигнете самочувствието.

Бъдете сигурни, че ще ви разкаже за бившия, а ако и вие имате подобна история, със сигурност ще привлечете вниманието й. Бъдете нежен и забавен, защото тя има нужда от усмивки и положителни емоции.

Жената на средна възраст

Тя вече е била в брак, вероятно скоро е приключил или е много отегчена от партньора си. Умее да флиртува, изглежда привлекателно и определено си търси компанията на по-млади мъже. Директна е и за нея няма неудобни въпроси.

Може да я откриете в барове и клубове винаги в компанията на приятелки. За да привлечете вниманието й, трябва да имате безупречен външен вид, да сте добър флиртаджия и да сте много забавен.

Снимка: istock

Коментирай