Интимно

Най-забавните игри с целувки за влюбени

Целувката може да бъде най-забавното нещо във връзката

13.06.2015г. / 14 01ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Целувките са най-нежният начин да изразите любовта и привързаността си към партньора. Те са и универсално човешко средство за сближаване и показване на топлота и загриженост – целуваме приятелите си, целуваме децата си, целуваме родителите си. Изобщо, целувката е ритуал, който заздравява връзката между хората.

Ако се чувствате игриви с партньора си следващия път, можете да опитате няколко забавни игрички с целувки, с които да разнообразите любовната си игра или просто скучния ден!

Магически думи

Единият от вас трябва да си намисли магическа дума, например „скъпи/скъпа“. След това започнете някакъв разговор. Той трябва сам да се досети коя е думата.

Всеки път, когато половинката ви изрече вълшебната думичка му подарявайте по една целувка. И така, докато се досети коя е магическата думичка.

Това е една от най-забавните игри с целувки, които можете да играете по цял ден!

Кой ще издържи по-дълго?

Пуснете малко музика, изправете се един срещу друг и се взирайте в очите на другия. Печели този, който издържи най-дълго без да целува другия. Важно е да застанете много близо един до друг, за да се изкушавате по-лесно.

В края на играта, разбира се, и двамата сте победители.

Целуващи карти

Нарежете парче хартия на малки листчета, на които да може да се пише. Всеки от вас скришно трябва да напише тип целувка, например пеперудена целувка, ескимоска целувка, френска целувка и т. н.

След това сложете листчетата в една шапка, затворете очи и изберете едно листче. Изпълнете всеки вид целувка, който ви се падне.

Широко отворени очи

Тази игра е много забавна, особено ако се играе правилно. В противен случай тя може да изглежда малко страховито.

Всичко, което трябва да направите, е да целувате партньора си без да затваряте очите си, както обикновено правите.

При тази игра може да откриете, че е хубаво да се взираш в очите и устните на своя партньор. Накрая който издържи най-дълго е победител.

Свързани статии

Ябълка в ябълка

Вземете една ябълка или друг плод. Сложете го в устата си и го поднесете към устата на партньора си, за да отхапе и той. Затворете очи, както обикновено правите.

Важно е да направите това без помощта на ръцете си. И двамата трябва да отхапвате хапки, докато ябълката не свърши и устните ви не се допрат в целувка.

Бонбонени целувки

Вземете няколко вида бонбони. И двамата завържете очите си. Започнете да подавате бонбони в устата на половинката си. След всеки бонбон го целунете. Вашата задача е да познаете какъв бонбон сте му подали.

Накрая разменете ролите си.

Коментирай