Интимно

Целувките, които всяка жена помни цял живот

Специална целувка в специална нощ

19.12.2014г. / 16 30ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Има целувки, които всяко момиче помни до края на живота си. Някои си спомня с усмивка, други не чак толкова. Никога не трябва да се подценява значението и влиянието на устните, защото те създават най-ценните и трайни спомени.

Кои са най-очарователните целувки, които всяко момиче получава и които никога не забравя?

Първата целувка

Тя обикновено е плаха и по-скоро прилича на допир с устни, отколкото на истинска целувка. Но е един от най-скъпите спомени, които жена може да пази в сърцето си. Тези сладки и невинни целувки се случват най-често, докато сме малки по време на игра на бутилка, на подаръци или по друг такъв подобен начин.

Първата френска целувка

Следващата най-запомняща се целувка в живота на всяка жена е първата истинска целувка с мъж. Френската целувка е вълнуваща, страстна и същевременно изнервяща. Преживяване, което остава в спомените ни завинаги.

Първата целувка с истинската любов

Ако до този момент сте си мислели, че вече знаете що е истинска целувка, то когато намерите истинската любов, разбирате що е то всъщност.

Първата целувка, споделяща искрена любов, е нещо по-силно от каквато и да е друга физическа връзка. Човекът, с когото сте я изпитали, може и да не е първият, но със сигурност е единственият, който е имал значение за вас.

Лошата целувка

Както има хубави целувки, така има и ужасни. Те също са част от „албума с моменти“, запечатани в мозъка ви завинаги.

Все пак е важно да има и лоши целувки. Така поне ще можете да направите сравнение. Лошата целувка може да се отнася и за вас. Невинаги опитите са върховни. По този начин ще разберете грешките си и ще се поправите. С опита идва съвършенството.

Свързани статии

Първата целувка за лека нощ

Съжителството под един покрив с партньора ви е нещо, което всеки човек трябва да изпита. Връзката от разстояние е трудна и когато дойде подходящият момент е редно двойките да свият собствено гнездо.

Тогава идва и първата нощ заедно в новото жилище, а с нея и първата целувка за лека нощ. Това са щастливи и трайни спомени, които остават за цял живот и с радост си спомняме за тях.

Специална целувка в специална нощ

Независимо дали това е новогодишна нощ, парти, абитуриентски бал или просто важна в неговите спомени нощ, всеки човек има по една такава в миналото си, за която си спомня.

Първата брачна целувка

Ако сте омъжени, вероятно знаете колко скъпа е тази целувка. За тези, които не са се решили на тази стъпка все още, трябва да знаете – първата брачна целувка ще остане завинаги в сърцето ви.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Зори ( преди 9 години )
Мноооого сладникава статийка. Чак ме е яд, че отделих време да я прочета.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар