Интимно

Кога трябва незабавно да зарежете гаджето?

Той ви омаловажава...

17.06.2015г. / 15 30ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Понякога (даже много често) любовта ни заслепява. Склонни сме да оправдаваме човека до нас в лошите му постъпки, само заради обичта ни към него. Опитваме се да го разберем, търсим вината в себе си, казваме си, че няма идеални хора, но трябва ли да търпим всичко?

По-добре е да зарежете гаджето си, ако има някои от следните черти на характера. Ще оцените тази своя смела постъпка след време!

Той е контролиращ

Здравите връзки са тези, в които нито една от страните не се опитва да контролира другата. Ако вашият приятел ви контролира непрекъснато, това не води до нищо добро.

Помислете дали той се опитва да контролира с кого говорите или колко време сте навън без него. Ако той има господстваща същност, това ще ви попречи да се насладите на истинска обич и разбиране. Вместо това ще получите само отнемане на личната ви свобода.

Той е склонен към насилие, когато се ядоса

Всички се ядосваме на половинките си в даден момент. Но ако гаджето ви проявява жестокост към вас е време да го зарежете. Под насилие не се има предвид само физическо насилие. Психологическото издевателство е не по-малка проява на насилствена доминантност.

Той непрекъснато флиртува с други

Трябва да сте много внимателни, ако гаджето ви е флиртаджия. Ако търсите сериозна връзка, това не е добър избор на партньор. Преценете го в самото начало, за да нямате главоболия. Изневерите са една от най-честите причини за разпадане на връзката.

Изпада в дълбоко самосъжаление

Някои хора трудно понасят изпитанията в живота си. Всеки се справя различно с проблемите. Ако гаджето ви драматизира и изпада в депресивни състояния е препоръчително да не се изживявате като психотерапевт, а да гледате собственото си бъдеще. Просто намерете читав партньор, с когото да сте си взаимна подкрепа.

Той е егоцентричен

Фактът, че той иска да се занимава с неговите интереси повече, отколкото да прекарва времето си с вас, е красноречив. Когато един човек е искрено влюбен, той с цялото си сърце желае да бъде с човека, когото обича.

Когато обаче не може да преодолее егоцентризма си, имаме проблем. Такива отношения рано или късно носят болка на пренебрегнатия партньор.

Свързани статии

Той ви омаловажава

Ако някой ви омаловажава, зарежете го! Не ви трябва човек, който не отчита качествата и постиженията ви. Никога не толерирайте човек, който говори унизително или подигравателно за вас. Това е допустимо само в случаите, когато се шегувате.

Той има голям проблем с ревността

Малко ревност не пречи, дори гъделичка самочувствието. Така гаджето ви ви показва, че му пука за вас.

Проблемът с ревността идва, когато тя придобие огромни размери. Тогава, когато тя се превърне в болестно състояние е ясно, че трябва да бягате. Свръхпроявите на ревност водят единствено до разруха в отношенията.

Коментирай