Интимно

5 мъжки грешки в леглото, които жените мразят

Имитиране на всичко от порното

21.06.2015г. / 12 58ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Едно от многото предизвикателства, които мъжете имат в леглото, е да изберат с каква секс поза да впечатлят дамите.

Най-големият страх у мъжете е, че жената може да се отегчи от едни и същи стари похвати, заради които тя ще изгуби интерес към секса с настоящия си партньор.

Наистина ли най-важният въпрос е: „Кои са най-добрите секс пози?“ Според много мъже и жени да, но всъщност има някои грешки, които истински убиват секс настроението.

Затова по-добре да поговорим какво точно е в състояние да срине женското либидо. Тук са 5-те най-големи грешки на мъжете в леглото, които жените ненавиждат.

1. Имитиране на всичко от порното

Това е една, може би, най-голямата причина мъжете да се провалят със секс позите. Неопитните мъже мислят, че порното е добър модел за подражание в секса, защото виждат някакъв едър тип, който прави секс с красиви жени и всичко изглежда толкова лесно.

Проблемът е, че секс позите в тези филми са направени така, че да показват всички сцени за зрителите, но не и да създават удоволствие на актьорите.

Да не говорим, че често са и почти неизпълними в реалния живот.

Например, една от най-лошите пози за клиторна и вагинална стимулация е тази, при която жената ляга по гръб и поставя краката си върху раменете на мъжа. При тази поза може да възникне силна болка не само във врата на жената, но и в шийката на матката, заради засиления натиск върху нея.

2. Опитите на мъжете да предпазят жената от тежестта си

Много мъже се предпазват от това да притиснат силно своята дама с тежестта си. Това е често срещана грешка, която всъщност дразни жените.

Повечето жени обожават да усещат тежестта на мъжкото тяло върху своето. Разбира се, в известни граници. Ако отпуснете малко повече тялото си върху това на любимата ви, ще усетите как тя се възбужда по-силно.

Все пак, внимавайте да не натиснете прекалено костта в дъното на таза – пубиса, защото това може да предизвика известна болка.

Изводът е, че мъжете не трябва да се притесняват, че ще смачкат нежната си половинка. Жените обичат да усещат мощта на мъжкото тяло.

3. Оставянето на жените да свършат цялата работа, когато са отгоре

За повечето жени секс позата ездачка е сред любимите, защото могат да контролират скоростта и ъгъла на проникване, но това не означава, че мъжете просто трябва да си лежат проснати и наслаждаващи се на гледката!

Това дразни жените и понякога дори убива либидото им.

Свързани статии

4. Жените мразят страхливците

Много хора се водят от максимата, че мъжете са от Марс, жените от Венера. Може би това донякъде е вярно. Но каквито и разлики да съществуват между силната и нежната страна на човечеството, едно е сигурно – всички жени мразят бъзльовците.

Ако всеки път мъжът иска разрешение за смяна на позата или пита половинката си дали сега е моментът, това абсолютно и безпрекословно разрушава сексуалното желание на жената.

Бъдете алфа мъжкари – действайте спонтанно и внезапно. Жените може и да контролираме и направляваме връзките си чрез скрити похвати, но в леглото искаме да бъдем истински жени.

5. Придаването на твърде голяма важност на сложните пози

Много мъже си мислят, че колкото по-изчанчена е една секс поза, толкова повече ще се хареса на жените и ще ги впечатли.

Това изобщо не е задължително. Не е нужно да заставате с главата надолу или да правите сложни гимнастически мостове, за да задоволите половинката си. Достатъчна е химията помежду ви и страстта, която провокира желанието за секс, в крайна сметка.

Коментирай
9 rate up comment 1 rate down comment
гггйй точки и сичко ( преди 8 години )
дай им алфа мъжкари на ***, и алфа мерацли и алфа вили и алфа портфейли и алфа *** им дайОт редакцията: Заместихме със звездички неподходящите думи. Молим ви на публично място да спазвате някакъв етикет... Благодарим.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар