Интимно

Любовен хороскоп за 6-12 юли 2015

Звездите показват напрежение в сектора на любовта, но романтиката ще се окаже по-силна от всичко

06.07.2015г. / 16 58ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

Везни

През втората седмица на юли може да се почувствате така, сякаш вашата половинка не ви подкрепя достатъчно, заради свои кариерни амбиции. Единственото, което може да направите е да се опитате да развиете нови умения и да подкрепите любимия човек, независимо, че това може да ви изведе извън зоната на комфорта.

Скорпион

Ако се намирате във връзка, вие и половинката ви може да планирате нещо необикновено за вас двама ви. Това може да е духовно приключение, почивка в чужбина. Дерзайте!

Стрелец

Финансовите въпроси ще са водещи за вас и любимия човек през тези дни. Още в началото на седмицата може да почувствате желание да поемете по-голям контрол над финансите си. Въпреки това, не забравяйте да се отдадете на повече романтика.

Козирог

Ще се опитате да поемете пълен контрол над връзката и партньора си и това определено няма да му допадне. След сряда пред вас се отварят по-добри възможности за комуникация. Ако искате да вземете важно решение или да обсъдите належащ въпрос, изчакайте до сряда.

Свързани статии

Водолей

Ако се намирате във връзка, за вас и любимия човек започва нов период. Ще имате възможността да се подкрепяте и да направите някои малки, но съществени промени по отношение на здравето ви. Това може да е промяна в храненето или заедно да посещавате залата за спорт. Най-хубавото е, че ще ви остане време и за романтика.

Риби

Близък ваш приятел или колега може да се опита да саботира връзката ви, тъй като изпитва влечение към вас. Някои от вас може да решат, че е дошло време за промяна и нова любовна връзка.

Снимки: istock

Коментирай