Интимно

Защо мъжете обичат да правят орална любов?

Усещат пръстите ви в косите си

26.08.2015г. / 15 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка:istock

Снимка:istock

Дамите знаят, че мъжете обичат да получават орални ласки. Но също толкова обичат и да правят орална любов на половинките си. Защо? Защото им харесва да го правят! Но, за да ви убедим, споделяме няколко наистина добри причини. 

Защото обичат вкуса ви 

Дали ще правим орален секс с даден партньор или не, зависи от редица фактори. Хигиената е на първо място. Ако партньорът ви обича да ви прави орална любов, задържа се дълго време между бедрата ви, опитвайки от вас, то със сигурност това, което вижда и вкусва му допада.

Не забравяйте, че храни като манго, ананас, ванилия, могат да ви помогнат да ухаете приятно, но и на вкус да напомняте за екзотика. Нещо, което влудява мъжете. 

Усещат пръстите ви в косите си

По време на любовна игра, скалпът е изключително чувствителна зона. Това място е покрито с хиляди нервни окончания, които рядко получават внимание и нежно докосване. Затова, когато мъжете правят орална любов на партньорките си, обичат да усещат възбудата им, чрез докосвания върху скалпа. 

Имат възможност да опознаят тялото ви

Сексуалната игра е най-добрата възможност за опознаване тялото на партньора. Въпреки че, ви е виждал многократно, любимият все още има върхове, които не е покорил и възбуждащи места по вашето тяло, които все още не е разкрил. Ето още една добра причина, да обича да прави орална любов.  

Свързани статии

Защото сексът след това е в пъти по-хубав

Оралните ласки са възбуждащи за дамите. Но господата знаят, че когато вложат всичките си умения в това да възбудят максимално половинките си правейки им орална любов, сексът след това е много чувствен. 

Оралният секс сближава и преоткрива

Нищо не е толкова интимно, като оралния секс. Когато любимият ви прави орална любов, той се чувства максимално близо до вашите емоции, желания. Близостта е не само физическа, но и емоционална.

Вие му се доверявате напълно, разкривате себе си, а той е готов да направи всичко, за да ви задоволи. Достатъчно добра причина, за да обича един мъж оралните ласки, нали? 

Снимка:istock

Коментирай