Интимно

Секс пози за анален секс

За още по-вълнуващи моменти

18.08.2015г. / 16 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Сексът трябва да бъде чувствен, да е забавление, изучаване и да доставя невероятни изживявания. Ако вече сте опитвали различни секс пози, но искате аналният секс да бъде още по-незабравим, пробвайте следващите горещи предложения.

Поза "Лице в лице"

Секс поза „Лице в лице“ е вълнуващата, защото партньорите могат да усетят своите емоции на едно друго ниво, улавяйки всяка мимика. Позата осигурява и дълбоко проникване, като тук, дамата определя ритъма. За да пристъпите към нея, партньорът ви трябва да е  седнал на спалнята.

Вие сте с лице към него, като бедрата ви го обгръщат. Ръцете ви са упора и позволяват да забързвате или забавяте ритъма. Партньорът ви от своя страна има перфектната възможност да стимулира клитора и гърдите ви. 

Поза „Жабок“

Секс поза „Жабок“ много напомня за поза „Кученце“. При нея дамата трябва да е легнала на спалнята, почти по корем, с разкрачени като жабче бедра. Тук и двамата партньори могат да определят ритъма. Една от най-добрите пози за анален секс. 

Поза „Полюси“

Една „мързелива“ секс поза, която осигурява дълбоко проникване, множествен оргазъм и отново контакт лице в лице на партньорите. Легнете на спалнята на една страна, с лице към половинката си, така че вашите краката да бъдат към главата на партньора, а неговите към вашата.

Свързани статии

Тук любимият отново има възможността да милва и стимулира интимните ви части и бедрата, докато вие напълно му се отдавате. 

Поза „Жокей“

Ако искате да отдадете пълен контрол в спалнята на вашия партньор, заемете секс поза „Жокей“. Легнете по корем със събрани бедра, а ръцете поставете под главата си. Партньорът ви е обгърнал с бедрата си, страстно надвесил се над вас. От него зависи колко дълго ще продължи всичко и с какъв ритъм. Секс поза, която ще остави незабравими усещания и за двама ви. 

Снимка: istock

Коментирай
10 rate up comment 3 rate down comment
DARDAMAN ( преди 8 години )
ИМА ОЩЕ ПОЗИ ДА ВЗЕМЕ ДА ПРОЧЕТЕ ЗА ЖЕРАФ ПИЕ ВОДА И ДЯДО КАРА ОВЦА И ДРУГИ ПО СТАРИ МОЖЕ ДА ПИТА МАИКА СИ
отговор Сигнализирай за неуместен коментар