Дългогодишните двойки често имат сериозен спад в интимните отношения. Страстта е отминала, любовта се е трансформирала в нещо по-възвишено и сексът неминуемо е станал скучен и спорадичен.

За да върнете обратно страстта и желанието помежду ви ви трябват някои техники и трикове. Как да се върнете в играта?

Правете сутрешен секс поне веднъж седмично

Сутрешният секс е любим на мъжете, но не особено на жените. Въпреки това, дами, трябва да го преоткриете, защото той е страхотен начин за старт на деня. Можете да го направите бързо и шеметно. Няма по-зареждащо с енергия упражнение рано сутрин. Дори кафето няма да ви енергизира и събуди по-добре от сутрешния секс!

Изненадвайте партньора си

Страст се поддържа най-вече с изненади. За да разсеете скучното ежедневие в леглото, а и извън него, показвайте на партньора си, че мислите за него и че искате да го изненадате и впечатлите.

Посрещнете го гола, намазана със сметана на определени секси места. Направете му изненада като му приготвите любимата вечеря. Запалете свещи и направете дома по-уютен и предразполагащ към страстни игри.

Отделяйте поне една вечер седмично за осъществяване на фантазиите

Всеки човек има интимни фантазии, които невинаги споделя с партньора си, но му се иска. Поговорете и си определете ден, който ще е предназначен само за изпълнение на взаимните ви фантазии. Забавно е, а и сваля всякакви бариери.

Флиртувайте отново

Не е вярно, че флиртът е само за млади двойки или такива, които все още не са се свалили. Можете да флиртувате и с дългогодишния си партньор и в това няма нищо лошо, напротив.

Флиртът ще нажежи отново страстите между вас, ще кара партньора ви да ви пожелае на мига, а и ще ви държи в мислите му след като сте му направили мръсен намек, а после сте го пуснали да върви за работа.

Правете нови секс пози

Сивото ежедневие между завивките може да се разнообрази с по някоя нова поза от време на време. Един от най-големите убийци на страстта и желанието е еднообразният секс. Ако всеки път го правите мисионерската или най-много да смените с поза каубойка, вероятно няма да ви се прави секс толкова често.

Направете това предизвикателство – правете по една нова поза всяка седмица за разнообразие. Някои пози ще ви разпалят допълнително, други ще ви разсмеят, трети ще ви се сторят невъзможни за изпълнение, но едно е сигурно – ще се сближите невероятно много!

Направете секс на публично място като преди години

Младостта и необузданата страст ни кара да правим лудории. Ако сте го правили преди на места, където могат да ви хванат – направете го отново! Ще се почувствате отново на 20!

Пишете си секси съобщения

Възползвайте се от цялата възможност на модерните технологии. Пращайте си сладки картинки, емоджита, писъмца и сърчица. В приложенията за чат има толкова сладки начини да покажеш на любимия, че мислиш за него!

Още по темата

Предизвиквайте се взаимно

Независимо дали ще го правите на публично място или вкъщи насаме, предизвикването е истински забавна секси игра. Можете да го правите с думи, с изражение, с намеци или просто да сложите палаво пръст в устата си. Развихрете въображението си.

Правете сдобряващ секс

Лесно е да се каже, но пък защо да е трудно да се изпълни?! Сексът след скандал е най-вълнуващото и страстно преживяване за една двойка. Ако не сте го правили досега – убедете се сами!

Фотоматериал: Tumblr; Giphy; Wifflegif