Интимно

Кажете „Не!“ на секса с бившия

Ще се върнат спомени, от които нямате нужда

18.04.2016г. / 17 25ч.
Аз жената
Снимки: istock

Снимки: istock

Поредната раздяла, а вие се чувствате объркана. От доста време не сте получавала интимни ласки, няма нов обект на вашите желания, а спомените за секса с бившия не ви оставят. Дали ви липсва той или просто се нуждаете от мъжко внимание?

Изпитвате колебания дали да не го потърсите, макар и само за секс. Истината е, че тайно се надявате романтиката в леглото да ви събере отново. Погрешно вярване! Ето няколко добри причини да кажете „Не!“ на секса с бившия.

Той ще ви дърпа назад

Колкото и да опитвате да убедите себе си, че можете да правите страхотен секс с бившия и да се срещате с други, толкова по-трудно ще продължите напред, ако той е още във вашия живот. Повярвайте, никоя жена не иска да тъпче на едно място, а и както казват „да се върнеш при бивш е все едно да излезеш от банята и да облечеш отново мръсните дрехи.“

Има риск да ви отхвърли

Фактът, че обмисляте варианта предполага, че не вие сте сложили край на връзката. Шансът той да ви отхвърли, защото „не ставате“, никак не е малък. Наистина ли искате това?

Не е единственият мъж в света

Това, че с бившия ви партньор сте правили страхотен секс, не значи, че той е единствен и неповторим. Има толкова много мъже, с които може да изживеете вълнуващи сексуални моменти. А и най-добрият начин да преодолеете някого е да се посветите на друг.

Секс без емоция

Ако си мислите, че можете да правите секс с някого, към когото сте изпитвали чувства и те да не се появят отново, означава че живеете в заблуда. Не си правете илюзии!

По-трудно ще дадете шанс на нова любов

Няма да погледнете друг мъж сериозно, ако бившият ви все още е около вас. След края на всяка любов винаги сравняваме новия с предишния партньор. Ще бъде доста неловко, ако новият ви обожател разбере, че все още имате интимен контакт с бившия.

Къде е себеуважението ви?

Когато бившият ви любим не остане да пренощува с вас след интимна вечер и след това не ви потърси, автоматично се превръщате в жена „на повикване“. Не се унижавайте! Или ако държите да се позабавлявате, винаги си тръгвайте първа, оставяйки впечатление, че всичко е просто секс.

Това ще ви обърка

Допреди седмици този човек е твърдял, че ви обича, а сега се дразни, когато го попитате дали ще остане за закуска. Бъдете сигурни, че той не е объркан като вас и е напълно наясно в какви отношения сте. Защо ли?! Защото за него вие сте просто секс без чувства. Не бъркайте физическото привличане с емоционалното.

Ще се върнат спомени

След края на една връзка ни връхлитат добри и лоши спомени. И все пак, лошите като че ли надделяват. Когато една връзка върви добре, партньорите не се разделят, нали? Вие какво помните от вашата бивша половинка? Успяхте ли да простите сълзите, обидите, недоверието?

Свързани статии

Със сигурност ще съжалявате

Само няколко часа след като сте преспали отново с бившия, вие ще съжалявате. Не си създавайте излишни негативни емоции. Още по-лошо е, когато той ви помоли случилото се да си остане между вас. Това гарантира, че няма намерение да се съберете отново. Сексът не връща мъжете обратно в сериозни взаимоотношения.

По материали от metro.co.uk

Автор: Катрин Тишевишка

Снимки: istock

Коментирай