Някои жени просто са по-привлекателни от други. И не е важно просто да са красиви. Привлекателността е съвкупност от много качества – държание, излъчване, интереси, поза на тялото, начин на говорене, поведение.

Целият този меланж от качества създава чар, който за мъжете е неустоим. Има няколко типа жени, които са особено апетитни за силния пол. Кои са те?

Сладко глуповатата

Мъжете биват силно обезоръжени пред една истински наивно сладка дама. Просто в мъжката природа е кодирано да бъде привлечена от женската беззащитност и уязвимост.

Лековатото държание, но не в смисъл на лека жена, е магнит за мъжете. Жена, която се смее на шегите им, не се прави на недостъпна и не се страхува да е уязвима в лицето на мъжете е повече от привлекателна.

Момичето, което не знае колко е секси

Когато някое момиче или жена е толкова секси, че чак не го осъзнава, мъжете остават поразени. Тези жени не се издокарват, не се гримират особено, косите им са красиви, но естествени.

От тях лъха неподправеност, която омайва мъжете и ги кара да онемяват пред тази натурална женственост. Често такива жени предпочитат да стоят в библиотеката и да четат, отколкото да разхождат привлекателния си задник сред мъжка компания.

Но те никога не остават незабелязани, дори сред 100 други жени.

Забавната и социалната

Жените, които с лекота приемат мъжките закачки, онези, които са общителни, забавни и обичащи купона са не по-малко привлекателни от останалите.

Особено ако мъжът търси нещо неангажиращо и свежо, такъв тип жена винаги би грабнала вниманието му. Пък после – кой знае! Може и да прерасне в нещо истинско. Важното е да пламне искрата.

Майчиният тип

Някои жени се държат майчински към мъжете, независимо дали самите те имат деца или не. Просто е в природата им. А кой мъж не би искал да бъде дундуркан от жената-майка. Това си е същински бонус две в едно!

Лошата кучка

Както лошите момчета винаги са по-привлекателни от останалите, така е и с лошите момичета. От тях лъха секс, приключение и необузданост. Лошите момичета могат да са котенца, но могат и да са истински кучки. И именно заради тази непредсказуемост са толкова апетитни за мъжете.

Свободолюбивата

Жена, която не се страхува да остане сама, която обича свободата си и я цени, никога не остава незабелязана. Жена, която не обича правилата, не следва норми и не се съобразява с ничие освен своето мнение е завладяваща и загадъчна. Тя е привлекателна и неустоима.

Още по темата

Обикновено мъжете са привлечени от такива жени, защото предугаждат липсата на задължение. Доста е удобно като за начало на една връзка, така че тези жени не остават скрити от мъжките погледи.

Мистериозната сексбомба

Мистерия и мирис на секс – неописуема експлозия от феромони. Няма мъж, който да остане безразличен към тази комбинация. Още с погледа си такива жени съумяват да заковат съзнанието на мъжа и да го омагьосат с обаянието си.

Снимки: iStock