Интимно

Явни знаци, че бившият ви иска да се съберете

По какво да разберете?

20.05.2016г. / 17 56ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Разделите понякога са неизбежни. Но и вторите шансове са възможни. Случва се да се разделите с гаджето или дори със съпруга си, но след време да осъзнаете, че го желаете.

Той също може да съжалява за раздялата ви и да се опита всячески да ви подскаже за чувствата си. Тук са най-ярките знаци, че бившият ви истински желае да се съберете отново!

Не можете да разберете нищо за личния му живот след вас

Ако бившият ви наистина иска да се съберете отново, няма да позволи за нищо на света да разберете, че се е срещал с друга. Има вероятност даже да не е бил с никоя, но въпреки това да не казва нищо, защото не иска да изглежда отчаян.

Странното мълчание по този въпрос говори за възвърнали се намерения към вас.

Прави неща, които ви карат да мислите, че му липсвате

Намеците, споделянията, обажданията или съобщенията, които ви праща подсказват, че мисли за вас. Вероятно не е сигурен дали вие все още имате чувства към него и опипва почвата. Ако постоянно ви прави намеци, със сигурност се надява нещата между вас да се възродят.

Обажда се без причина

Обажданията без причина са също много показателни. Вие занимавате съзнанието му през цялото време. Чуди се как да привлече вниманието ви. Не намира покой, ако не чуе гласа ви. Търси контакт с вас и иска вашето одобрение за разни неща, за които в миналото сте го съветвали.

Може също да звъни по телефона и да прави дълги паузи в разговора, чудейки се как да започне, за да не изглежда като глупак. Определено ви обича и търси втори шанс.

Все намира начин да е близо до вас

Ако бившият ви се озовава на места, на които сте и вие повече от веднъж за няколко дни, определено това е нарочно. Той ви познава добре и знае кои места бихте посетили. Има вероятност и да е подпитвал ваши близки, за да е сигурен, че ще ви срещне там.

Споделя спомени за връзката ви

Когато човек съжалява за раздялата, все открива начин да сподели разни спомени, които са ви правили щастливи преди. Ако при срещите ви, случайни или не, чувате изречение от сорта на „Помниш ли, когато с теб бяхме...“, вероятно той иска да ви припомни защо сте били заедно.

Иска отново да запали пламъка във вас като ви припомня миговете, в които сте били наистина щастливи. Иска да ви накара да преосмислите раздялата си и да забравите лошите моменти. Това е знак, че бившият ви наистина иска да се съберете, независимо от всичко.

Свързани статии

Казва, че се е променил

На това изречение трябва да се вярва много предпазливо. Има вероятност наистина да се е променил и да е осъзнал грешките си, но може да го казва само за да се смилите и да му дадете шанс.

Преценете сами.

Проявява ревност

Когато бившият ви проявява ревност към вас, независимо че сте разделени, това си е чист знак за съществуващи все още чувства. Разбрал е, че се срещате с някого и прави всичко възможно да протестира. Ревнува, когато ви срещне да се забавлявате с приятелки. Изобщо, прави всичко възможно да изрази несъгласието си, че животът ви продължава без него.

Явно иска да бъде част от живота ви.

Снимки: iStock

Коментирай