Интимно

Как убивате сексуалното му желание?

Жените понякога правят неща, с които „потушават“ мъжкото либидо

24.05.2016г. / 13 26ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Без да искат жените понякога убиват сексуалното желание на мъжете. Либидото е крехко, макар мъжете по природа да са по-сексуални от нежната половина на света. Желанието им може да пострада от някои неволни женски жестове.

Какво в женското поведение може да предизвика срив в мъжкото либидо?

Не позволявате да ви види гола

Мъжете разчитат изключително на зрението си, щом се стигне до любовна игра. Един поглед към голото ви женско тяло е достатъчен, за да се възбуди. Когато всячески криете тялото си, предпазвате се в тъмното или под завивките, правите секс с дрехите – това неминуемо ще се отрази върху сексуалната му реакция към вас.

Не позволявате да ви пляска по дупето

Някои жени не обичат да бъдат пощипвани и пляскани закачливо извън сексуалната игра. Мъжете пък от своя страна обожават да ви плеснат по дупето, когато минавате покрай тях. Или пък да докоснат гърдите ви най-безцеремонно, въпреки че не сте гола.

Не приемайте това поведение като обидно или неприемливо, стига да се случва само когато сте сами. Това възбужда мъжете и повдига тяхното либидо.

Не наблягате на любовната игра

Вярвате или не, мъжете обожават любовната игра. Погрешно повечето жени смятат, че мъжете предпочитат бърз секс без особени игри, милувки и техники за вдигане на сексуалното напрежение.

Напротив! Мъжете обичат да дават ласки и да получават в замяна. Затова не се притеснявайте да се отпуснете в предварителната любовна игра и да дадете всичко, на което сте способна, за да задоволите своя партньор. Той ще ви отвърне със същото.

Не се научавате какво харесва тялото му

Без да искат жените понякога не обръщат внимание толкова на ерогенните зони на мъжа, защото смятат, че възбудата е лесна работа, стига пенисът да е еректирал.

Не е така. За да събудите още по-горещо желанието му, а и за да го накарате да се наслади на секса с вас е добре да обръщате внимание на това, което му доставя удоволствие, за да достигне до върховната наслада. Нима не е това, което очаквате и вие?

Свързани статии

Цупите се, когато не получавате секс

Проявете разбиране, защото не всеки мъж е секс машина. Дори да е, мъжете носят съзнание, което понякога се уморява и изтощава. Така че не се цупете, когато не е в настроение за секс. Не правете сцени, а проявете разбиране. Ако се сърдите, само ще го отблъснете още повече.

Снимки: iStock

Коментирай