Интимно

Как да се чувствате комфортно, когато сте отгоре?

Говорете му мръсно

19.07.2016г. / 17 46ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В секса има пози, ласки, целувки, които са ни любими и такива, които рядко бихме искали да преживеем. Една от любимите секс пози на мъжете е поза „Ездачка“. Но не всяка жена се чувства комфортно отгоре. Как бихте могли да изпитате удоволствие от това да сте на върха, от това да доминирате?

Вижте в следващите редове.

Вържете косите си

Във филмите с любовни сцени, героините, които страстно са възседнали партньора си, отмятат със секси движение косите на едната и другата страна. Галят ги с ръцете си... Но в реалния любовен живот, тези моменти съвсем не са толкова романтични.

Пуснатите коси могат да бъдат разсейващи, освен ако любимият ви не желае да ги вижда пуснати върху гърдите ви. Но представете си онези моменти, в които косата ви залепва за леко изпотената кожа или всеки път, когато се наведете да целунете половинката си тя закрива лицето му.

Затова най-добре приберете косата си на плитка или опашка и кой знае, ако смените секс позите, това може да възбуди още повече половинката ви и да почувствате леко подръпване на косата в стил „50 нюанса сиво“.

Говорете му мръсно

Мъжете харесват мръсните приказки по време на секс. Но тези, които възбуждат, провокират, а не тези, които са твърде вулгарни. Опишете му какво усещате в дадения момент, какво ви харесва с него в спалнята, попитайте го за желанията му.

Насладете се на тялото си

Мъжете винаги усещат, когато една жена харесва как изглежда, особено в спалнята. Малките недостатъци стават незабележими за тях, затова преоткрийте сексуалността си. Галете гърдите си, сложете ръцете на любимия ви върху тях. Може да се завъртите и с гръб към него.

Леко извитият ѝ гръб, издадените задни части... Картина, която няма начин да не допадне на половинката ви.

Не бързайте

Може да сте възбудена, да се вълнувате от смяната на секс позите, дори това да е любимата ви такава, но сексът е чувственост, затова забавете темпото. Ритъмът, движенията, правят секса страхотен. Бързото темпо само ще ви измори. Усетете вашето тяло, това на партньора си.

Не пропускайте предварителната игра

Когато вие сте отгоре, предварителната игра може да е като повторение на любовната игра. Накарайте партньора си да легне по гръб, обгърнете го с бедрата си и му отдайте цялото си внимание. Мъжете харесват това. Поиграйте с тялото му, както и той с вашето, забавете проникването, но поддържайте ерекцията.

Свързани статии

Обърнете внимание на емоциите на партньора си

Хубавото на секс поза „Ездачка“ е, че може да видите всяка емоция изписана върху лицето на партньора си. Превърнете ги в свой актив и ги контролирайте. Усетете какво му харесва и какво не, когато може да достигнете до оргазъм заедно.

Движенията са важни

За да изпитате максимално удоволствие, когато вие сте отгоре, освен темпото, движенията също са много важни. Отново усетете вашето тяло, следвайте желанията си. Винаги може да ускорите темпото, след това да го забавите, да направите няколко кръгови бавни движения, може би по-дълбоко проникване... Дайте достатъчно време на партньора си да ви усети и да се слеете с неговите движения.

Снимки: istock

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 7 години )