Интимно

6 причини да не правите орална любов, щом не искате

Нищо в секса не трябва да става насила

22.05.2017г. / 14 57ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Оралните ласки са любими на мъжете. Повечето от жените обаче мразят да ги правят. За някои е откровено гадно, за други е унизително, други пък се ядосват, че дават, а не получават в любовната игра.

Не трябва да правите нещо в леглото, което не ви харесва и не ви е приятно. Ако оралната любов е едно от тези неща, вижте някои категорични причини да не го правите!

Доста работа си е

За да доставиш орално удоволствие на мъж си е доста работа. Уморително е, трудно е за дишането, а и при много жени либидото спада. След 10 минути работа с устни и език умората си казва своето, да не говорим за болките във врата.

Често услугата не се връща

Ужасно е да се потрудиш в полза на партньора си, а той просто да продължи нататък без да те задоволи орално. Просто не си струва да го правите, освен ако не го желаете истински.

Понякога боли

Оралните ласки понякога са болезнени за дамите, особено ако поемате пениса на партньора си в дълбочина. Освен това при неправилно дишане и отваряне на гърлото може да ви се доповръща.

Мъжете, които получават орална любов, често не я ценят

Те се държат така, сякаш им се полага, сякаш се подразбира, че жената трябва да ги предразположи по този начин в любовната игра. Не сте познали, момчета!

Свързани статии

Начинът, по който мъжете го искат е обиден

Едно от най-омразните неща в оралната любов (освен самата нея) е начинът, по който мъжете натискат главата на жената надолу към пениса си, сякаш са чакали прекалено дълго този момент, а вие не сте се сетили. Грубо и антисекси!

Просто защото оралните ласки са прекалено очаквани от мъжете

Ето още една причина да не дарявате с орална ласка някого, който не я заслужава – мъжете просто да очакват, че всеки път ще ги споходи това щастие е меко казано досадно за жените. Накарайте ги да се постараят, за да получат този дар. Не ги свиквайте, че им се полага, защото няма да ценят този ваш жест, а и няма да считат за нужно да ви даряват обратно с орални нежности.

Снимка: iStock

Коментирай