Интимно

5 неща, които се променят, след като заживеете заедно

Съвместното съжителство е голяма стъпка

05.02.2018г. / 09 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовните взаимоотношения никога не са едни и същи, особено когато стават дълготрайни и се развиват във времето. Да бъдеш във връзка и да живееш заедно с партньора си има известни разлики. Съвместното съжителство е голяма стъпка и се случва, когато двама души усетят определен комфорт в отношенията си. Но има някои неща, които най-вероятно ще се променят, когато заживеят заедно. Ето някои от тях.

Романтична вечеря

Излизането на романтична среща е нещо, което е било обичайно за вас, а нощите ви винаги са били забавни и вълнуващи. След като двамата се съберете в един дом, неизбежно с времето тази романтика бавно ще започне да изчезва, както и други неща, които са ви били забавни.

Разбира се ще откриете нови такива, които ще ви карат да се чувствате добре. И все пак, ако ви липсват романтичните срещи и вечери, не спирайте да си ги организирате.

6 неподозирани ползи от брака

Вашата визия

В началото на връзката двамата партньори полагат големи усилия относно визията си, особено за срещите с любимия човек. Дълго време прекарват в избора на тоалет, прическа, аромати. Но след като се преместят да живеят заедно, ще забележат как визията сякаш няма същия приоритет, както преди. Тогава започваме да се приемаме един друг рошави, с размъкнати домашни дрехи, дори се намираме за хубави и в такива моменти.

Събуждането сутрин

В началото на връзката ви, когато двамата все още не сте живели заедно, първото нещо, което бихте направили сутрин е да поздравите по най-романтичния начин половинката си. Може би да я изненадате със закуска, бележка с послание. Но след промяната, приоритетите ви сутрин са съвсем различни.

Свързани статии

Управление на чакането и времето

Това е едно от онези неща, които никога не се променят и единият от партньорите определено ще бъде много по-точен с времето от другия. Дори в началото на връзката вечно закъсняващият да е полагал някакви усилия да е точен, то след като заживеят заедно, тази разлика в дисциплината с времето винаги става очевидна. От вас зависи да си отговорите дали чакането си заслужава.

Знаци, че той ви обича, дори и да не го изрича

У дома

Най-голямото нещо, което се променя, когато една двойка се събере да живее заедно са това как се изпращат сутрин, когато всеки поема по задълженията си, вечер когато се прибират у дома, когато си лягат. Ако допреди това са си казвали „Приятен ден“, Лека нощ“, „Как мина денят ти?“, след промяната е възможно да забравят за тези малки детайли, а те са важни за една връзка.

 

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 6 години )
tova e nai- hubavoto ne6to . govoria bez tulkuvania. az pone taka moga da obi4am
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота