Интимно

6 признака, че връзката ви е в коловоз

Скуката може да я убие

17.02.2018г. / 06 35ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато отношенията във връзката вървят добре с времето, партньорите започват да се чувстват комфортно, понякога дори прекалено. Напасването при някои трае няколко месеца, при други по няколко години.

След това страстите започват да се охлаждат. Партньорите свикват един с друг и започват да занемаряват старанието си в разнообразяването на връзката.

7 неща, които трябва да жертвате за една връзка

Ако и вие сте в подобно положение с партньора си, вероятно връзката ви е навлязла в коловоз. Ето кои са признаците:

Водите един и същи разговор всеки ден

Толкова сте свикнали един с друг, че дори не се стараете да кажете нещо забавно или различно. Разговорите ви се свеждат до това да обсъдите какво да купите, когато минавате през магазина на път за вкъщи. На вечеря разменяте още някои банални фрази и това е.

Свикнали сте да не правите секс често

Страстта ви е угаснала до такава степен, че можете с точност да си спомните кога за последно сте правили секс. Няма как да не се сетите, защото случаите, в които ви спохожда интимното щастие, са малко и обикновено са белязани от някакви поводи.

Забравили сте що е то спонтанен секс

Толкова сте навлезли в коловоза на връзката си, че спонтанността ви е изцяло изгубена. Забравили сте какво е да ви се прииска да правите секс просто така, както си седите на дивана или на масата в кухнята.

Какво да очаквате от партньор, който дълго време не е имал връзка?

Не спорите и не изразявате несъгласие

Напаснали сте мненията и разбиранията си дотолкова, че дори вече няма за какво да обменяте мнения и да спорите. Ежедневието ви е станало доста скучно и монотонно от тази гледна точка.

Правите едно и също всеки уикенд

Свободното време е страхотен начин за хората да заздравяват връзките помежду си. Вие обаче вече не изпитвате порив да разнообразявате почивните си дни. Мързи ви дори да запалите колата и да се разходите до някой парк, камо ли да отскочите на двудневна разходка до някоя забележителност или град.

Взаимнозависими сте

Някои двойки толкова се срастват, че независимостта им остава в историята. Те не могат да функционират поотделно. Правят всичко заедно, което наистина потушава страстта във всеки един аспект от ежедневието. Знаете, че сте на разположение един на друг и това ви стига.

Коментирай