Интимно

Любовен хороскоп за 19 – 25 март 2018

Проблеми в комуникацията

19.03.2018г. / 12 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

 

Стрелец

Вашият любовен живот е на път да стане интересен... и объркващ. Меркурий ще бъде ретрограден във вашия сектор на романтиката. Възможно е да преразгледате текущата си връзка, да помислите върху това дали той или тя отговаря напълно на вашите нужди.

Друга възможност е да решите да се позабавлявате с бивша половинка. Най-важното е да обмисляте добре решенията си.

Козирог

Тази седмица в любовния рай може да настъпят някакви проблеми. Колкото повече се опитвате да налагате контрол, толкова по-сложни ще стават нещата помежду ви.

Сега не е моментът да поставяте ултиматуми на любимия човек. След 15 април, когато Меркурий няма да е ретрограден ще успеете да постигнете съгласие по редица въпроси.

Свързани статии

Водолей

Колкото повече тайни пазите от половинката си, толкова повече ще навредите на връзката си.

Може би има нещо, което не желаете да споделите, само защото смятате, че той или тя няма да го одобри или че това застрашава връзката ви. Никой не е съвършен. В същото време е важно да поемете отговорност за това, което казвате или правите.

Риби

Ако в последно време сте похарчили повече пари, може би ще искате да скриете част от информацията от половинката си. По-добре е открито да обсъждате тази ситуация. Партньорът ви има право да знае и е възможно да ви подкрепи.

 

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 6 години )