Интимно

Любовен хороскоп за 23 – 29 април 2018

Повече романтика

23.04.2018г. / 12 43ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Уважаеми Лъвове, вашият социален живот ще стане много по-ярък. Венера ще се премести в 11-и дом на приятелствата, където ще се задържи до 19 май.

Ще се радвате на хубави моменти с вашите приятели. Ако сте необвързани, това е идеалният момент да се настроите на вълна нови познанства, срещи, посещаване на интересни събития. Но има вероятност и вашите приятели да ви срещнат с интересна личност.

Дева

Вашият любовен живот може да прилича на бойно поле. Ядът и отрицателните емоции може да разочароват половинката ви. Единият от вас може да се чувства необосновано ревнив или притежателен и да обвини другия в подозрително поведение или дори в изневяра.

Повишена несигурност, усещане за негативен обрат в любовта... Опитайте се да не запалвате огъня на раздора и насочете положителните си чувства един към друг.

Везни

С любимия човек сте готови да достигнете нови висоти заедно и да подредите връзката си. Вероятно ще направите пътуване, ще откриете ново хоби, занимание, нещо което ще ви помогне да разширите хоризонтите си. Всичко това ще направи взаимоотношенията ви по-интересни. Необвързаните представители на зодията да бъдат по-отворени към нови контакти.

Скорпион

Обвързаните Скорпиони ще обсъждат повече през тази седмица финансови въпроси. Имате идеи, които искате да споделите, а е много възможно половинката ви да получи и допълнителни приходи. Ще имате повод за празнуване. Независимо дали сте необвързани или имате партньор до себе си, пълнолунието в Скорпион в неделя ще ви остави емоционално отворени и готови за нови изживявания в любовта.

Коментирай