Интимно

Любовен хороскоп за май 2018

Вълнуващ месец за любовта

05.05.2018г. / 14 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Добре дошъл, май! Поглеждаме към звездната карта, защото знаем, че ни очаква нещо вълнуващо в любовен план. Ще има космическо движение, което ще окаже силна промяна върху любовния ни живот. Повече за това какво ви очаква в любовта вижте в следващите редове.

Овен

Промяната е във въздуха този месец и тя определено ще доведе до повече стабилност в любовта.

От 2011 година Уран, който е планета на хаоса, ви причиняваше върхове и спадове във взаимоотношенията. За щастие, това е на път да се промени. Възможно е да сте били неспокойни да изразите своята истинска индивидуалност, да сте били подтикнати да предизвикате всякакви промени в любовния си живот, за да сте сигурни, че наистина ще бъдете чути.

Този месец, на 15 май, Уран ще се отправи към знака на Телец и ще ви даде почивка от цялата нестабилност до 6 ноември. През следващите няколко месеца ще имате възможност да преразгледате любовните си взаимоотношения.

Необвързаните Овни е добре да обърнат повече внимание на социалния си живот, а тези които се намират във връзка ще се радват на хармония с половинката. Най-накрая ще осъзнаете защо се нуждаете от нещо наистина добро в любовта.

Телец

Ако любовният ви живот напоследък се движи като в коловоз, то през май това ще се промени. До 15 май ще разберете, че имате нужда от промяна. Някой, към когото имате чувства, това може да е постоянен партньор или не, може би вече няма да бъде част от живота ви.

Уран ще се премести във вашия знак на 15 май, а неговото движение ще съвпадне и с новолунието. Предстоят промени, а вие сте готови да поставите неочаквано ново начало в живота и любовта и вероятно ще бъде свързано с нещо, за което не сте имали смелостта досега.

Имайте куража да живеете и обичате, каквито никога преди не сте имали. Това е първият месец от останалата част от живота ви. Вие избирате дали да имате нестабилност или да преживеете нови вълнения.

Близнаци

След 15 май ще почувствате климата край вас по-спокоен. Уран, планетата на промяната ще се премести от вашия социален 11-и дом на 15 май. В същия ден ще настъпи новолуние. Тогава ще имате възможността да обмислите какво се случва във вашия любовен живот. Ако сте във връзка, пълнолунието във вашия партньорски сектор на 29 май може да доведе до повратна точка.

Меркурий също ще влезе в знака ви в същия ден и ще може да обсъдите важни за вас и половинката ви въпроси. Но той или тя може да се окаже по-емоционален от обикновено. Каквито и да са проблемите при вас, много по-лесно ще бъде, ако се опитате да ги разрешите рационално, без да влагате сантименталности.

>> Кой е вашият грях според зодията <<

Рак

Уважаеми Раци, това е вашият месец! Венера ще се придвижи в знака ви на 19 май и така ще се задържи до 13 юни. В резултат не само ще се чувствате по-секси и привлекателни, но с лекота ще привличате вниманието на противоположния пол към себе си. Освен това Уран също ще окаже влияние върху знака ви, а това в комбинация с новолунието ще направи социалния ви живот много по-вълнуващ.

Ще може да задоволите голяма част от потребностите ви в любовта и това ще се дължи на човека до вас, който ще има определено влияние върху начина, по който се променят вашите любовни приоритети.

Също така, за някои от Раците има голяма вероятност да срещнат нова любов в сайтове или приложения за запознанства. Бъдете отворени за запознанства с някого, който не е ваш тип.

Коментирай