Интимно

Любовен хороскоп за 7 – 13 май 2018

Объркана любовна седмица

07.05.2018г. / 10 43ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Вие и вашият партньор ще се радвате на красива хармония в отношенията ви, благодарение на Венера, която оказва влияние на вашия сектор на взаимоотношенията. Леки разочарования не са изключени.

Възможно е времето да не ви достига да се посветите един на друг по начина, по който искате. Ако сте необвързани, то покани за срещи или комуникация с човек, който скоро се е появил в живота ви може да се окажат разочароващи.

Зодиите, които често се влюбват в неподходящи хора

Козирог

За обвързаните Козирози седмицата може да се окаже объркана. С любимия човек ще си изпращате смесени сигнали относно задълженията на всеки един от вас във връзката. Ще възникнат ситуации на недоразумение, в които единият от двама ви ще остане разочарован от другия, оставайки с усещането, че не може да разчита на партньора си. Заложете на ясната комуникация, за да избегнете усложнения.

Водолей

Водолеите ще се почувстват така, сякаш дават повече в името на романтиката, отколкото е необходимо.

Обърнете внимание на червените флагове. Половинката ви може да разчита на вашите финанси, но да се окаже, че има нечисти намерения или иска да има високи стандарти на живот. Бъдете предпазливи.

Риби

Тези от вас, които скоро са започнали взаимоотношения, ще обсъдят възможността да преминат на следващо ниво във връзката си, но пречки няма да липсват. Объркването може да е свързано с чисто битови въпроси, къде да живеете, как да си поделите задълженията, сметките. Друга възможност е роднина да не е съгласен с вашата връзка. Не позволявайте дреболии да развалят романтиката ви.

Коментирай