Интимно

Любовен хороскоп за 14 – 20 май 2018

Промени в любовта

14.05.2018г. / 11 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Благодарение на Марс, който се движи във вашия партньорски сектор, определено ще имате повече желание за страст с любимия човек. Възможно е да има проблеми помежду ви, но вие ще сте силно мотивирани да ги разрешите. Сексът определено ще помогне, но не разчитайте само на него.

Дева

В събота Венера, планетата на любовта и хармонията, ще се премести в най-социалната област на вашата графика – 11-и дом. Тук ще се задържи до 13-и юни. Това е добра новина за необвързаните деви, които напоследък са били разочаровани от любовния си живот. Нещата ще се променят в положителна посока. Просто бъдете отворени за нова любов. За обвързаните Деви периодът е спокоен.

Защо Везните са идеалните партньори в любовта?

Везни

Любовният живот на Везните ще прилича по-скоро на любовен роман. В сряда Марс ще се премести във вашата диаграма на романтиката, удоволствието и страстта. Сега може да се възползвате максимално от вашите положителни качества, привлекателност, ако имате интерес към някого. Обвързаните Везни ще се радват на повече страстни моменти в спалнята.

Скорпион 

Във вторник Уран, планетата на нестабилността и хаоса, но и на революцията, ще се премести във вашия партньорски сектор. Определено ще настъпят промени в любовния ви живот. Желание за нещо или някого... ако сте необвързани може да срещнете личност, която ще преобърне света ви.

Коментирай