Интимно

Любовен хороскоп за 14 – 20 май 2018

Промени в любовта

14.05.2018г. / 11 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

В сряда Марс ще се премести във вашия комуникационен сектор и ще остане там за продължителен период от време. Възможно е да кажете нещо на половинката си, без да сте напълно сигурни в думите си. Бъдете внимателни, когато изразявате себе си. Ако сте необвързани няма да имате никакви затруднения при създаването на нови и интересни контакти.

Козирог

Когато става въпрос за любов, бъдете готови всичко да се промени, особено за нежната половина от зодиакалния знак. Вселената може да ви изпрати любовно предизвикателство, ако нямате партньор до себе си. Ще откриете, че сърцето ви се отваря за нова любов. Но бъдете внимателни, не позволявайте на емоциите да ви подведат.

Как се влюбват жените според учените

Водолей

В сряда Марс ще навлезе в знака на Водолей и така ще се задържи за дълго време. Това ще ви донесе положителни вибрации, ще се чувствате по-привлекателни и ще можете да получите голяма част от нещата, които искате.

Свързани статии

Ако сте необвързани, секси вибрациите ще са навсякъде край вас, а ако вече имате половинка до себе си, очакват ви вълнуващи моменти.

Риби

Любовта е навсякъде около вас, Риби. Виждате ли я? Чувствате ли я? В събота Венера ще се премести във вашия романтичен сектор и така ще се задържи до първите две седмици на юни. Ще може да поддържате романтична връзка, да се чувствате добре с човека до вас. Очакват ви приятни емоции.

Коментирай
Свободно време