Интимно

7 неща, които да не правите в онлайн срещите

За да намерите сродна душа по-лесно

02.08.2018г. / 15 19ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Откриването на любовта онлайн не е невъзможно, но ако следвате някои правила. Грешките, които могат да бъдат допуснати, биха могли да помрачат щастието и да ви попречат да намерите точния човек. А дори да сте го открили, има рискове да пропуснете шансовете си.

За да се предпазите от провал, а и за да откриете сродната си душа по-бързо, не правете следните неща, когато се срещате с хора онлайн: 

Незаменими съвети за онлайн запознанствата

Не бъдете мързеливи, когато използвате онлайн платформи 

Може да е наистина досадно да попълвате щателно цялата информация, необходима за профила ви, но трябва да го направите. Ако сте въвели акуратно предпочитанията си, ще ви е по-лесно да откривате партньори и да избягвате разочарованията.

Не го приемайте лично, ако някой не е заинтересован 

В онлайн срещите често се появяват разочарования, както и в живите срещи. Трудно е да не се обезкуражите, но все пак си дайте сили. Когато не можете да прецените човека лице в лице понякога наистина е по-трудно да избегнете разочарованията от демонстрацията на незаинтересованост от другата страна.

Не продължавайте да се срещате с някого, ако усещате, че не ви пасва 

Открили сте предполагаема сродна душа. Писали сте си известно време в онлайн пространството, докато се опознаете. Започнали сте да се виждате на живо, но оттогава усещате, че нещо не ви допада. Дайте си малка отсрочка, докато се ориентирате, но не продължавайте със срещите, ако имате съмнения.

Не скачайте директно към финиш линията 

Когато сте търсили и очаквали любовта толкова дълго е нормално да нямате търпение всичко хубаво да ви се случи накуп. Много жени правят грешката да избързват и да започнат да градят сериозни планове. Това може да ви разочарова и нарани доста силно. Не бързайте да пресечете финиша преди да сте изминали пътя.  

Защо онлайн срещите не са за вас?

Не играйте игрички 

Колкото по-честни сте в отношенията си онлайн, толкова по-лесно ще откриете искреност и в отсрещната страна. Ако играете игрички и не сте себе си, впечатлението, което ще оставите у потенциалните си партньори, няма да отговаря на истината.

Не оставяйте партньорите си да избягват комуникацията

Общуването е най-пълноценният начин да си изградите мнение за човека отсреща, да прецените характера му, опита му, възгледите му. Не се примирявайте с бедна на факти и мисли комуникация.

Не притискайте

Припряността не е добър приятел на връзките, както в мрежата, така и наяве. Оставете нещата да се случат без да прибързвате и без да давате твърде много „газ“. Прекаленото протакане и изчакване също не са опция. Съобразете се със своите граници на търпение, както и с времето, необходимо на човека, към когото сте се насочили.

Коментирай