Интимно

Незаменими съвети за онлайн запознанствата

Как да действате в мрежата, ако търсите сериозна връзка?

27.04.2016г. / 14 51ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

В забързаното ежедневие на модерния свят, заобиколени от работа и ангажименти, понякога неусетно оставаме сами. Времето си минава, а желанието за стабилна връзка и семейство все повече назряват.

Много сингъл жени не искат да са необвързани, но не съумяват да променят този факт. Понякога е истински трудно да откриеш половинката си в многохиляден град. Ето защо не трябва да сатанизирате срещите по интернет.

Не се плашете от тях, защото те могат ненадейно да ви срещнат с любовта. Само трябва да спазвате някои правила, ако искате посланието ви да бъде правилно разбрано, а именно: „Търся стабилен мъж за истинска връзка, а не просто флирт!“

Ето какво трябва да е държанието ви в мрежите за запознанства!

Публикувайте стойностни снимки

Ако искате да откриете правилния за вас мъж е необходимо на първо време и вие да подчертаете стойностната си природа. Пускайки адекватна на същността ви снимка, вие изпращате точното послание към мъжете, които ще видят профила ви.

Ако пуснете полугола своя снимка, реакциите от отсрещната страна ще са съвсем различни и това е нормално.

Споделете интересите си

Много по-вероятно да откриете точната за вас половинка е ако сте искрени. Споделете истинските си интереси. Не пишете онова, което знаете, че повечето мъже искат да чуят. Търсенето може и да отнеме време, но ще си заслужава, защото ще е адекватно.

Не се хвалете с кариерата си прекалено

В реалния живот една от пречките, поради които вероятно не можете да свиете гнездо е кариерата и професията ви. Ако сте независима жена, която знае какво може и какво иска в професионален план, това сигурно плаши повечето мъже.

Сайтовете за запознанства са последното място, където трябва да наблягате на кариерата си, защото ще подплашите кандидатите си.

Не създавайте прекалено голям списък с контакти

Или поне не ги правете видими за всички, защото това послание ще се отчете грешно от мъжете. Ако имате твърде много мъжки контакти в списъка си, няма да ви вземат за сериозна жена, а тъкмо обратното. Премислете целта си от онлайн запознанствата и след това осмислете внимателно стратегията си.

Никакви групови снимки

Наблегнете на своята персона, когато се отнася до онлайн запознанства. Не публикувайте снимки с приятелки или кадри от разни запои. Пускайте свои снимки, на които вие сте център. Наблягайте на усмихнатите или леко загадъчни ваши фотографии, на които впечатлявате и вълнувате.

И никакви голи кадри! Посоката тръгва в друг коловоз по този начин.

Не разглеждайте профили на мъже, които не желаете

За да не се полакомите по нещо неподходящо за вас, но въпреки това апетитно изглеждащо – не отваряйте профила му! Предварително изградете стратегията си и си изяснете какво всъщност търсите.

След това започнете да отваряте само отговарящи на този профил акаунти или покани. В противен случай рискувате да изпаднете в поредната краткотрайна самозаблуда, а не това е нещото, което искате, нали?

Снимки: iStock

Коментирай