Интимно

4 начина да си върнете бившия

В случай, че искате

18.09.2018г. / 13 01ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Колкото и болезнено да е за признаване, понякога самите ние сме причината половинките да ни зарежат. Не сте забравили бившия и искате да си го върнете. Вината за раздялата ви е била у вас. Все още го обичате, но не сте сигурни как да действате, за да се съберете отново. Вижте 4 тактики, с които може би ще успеете.

Явни знаци, че бившият ви иска да се съберете

Докажете, че заслужавате втори шанс 

Всеки има право да покаже, че се е променил или поправил. Поемете риска, дори да ви е страх от отхвърляне. Длъжни сте да опитате, макар да знаете, че сте сгрешили. Ако сте сигурни, че все още го обичате и искате да продължите взаимоотношенията си, няма какво да губите. Важно е обаче да го докажете, а не да го кажете само с думи.

Учете се от грешките си

Трудно е човек да се учи от собствените си грешки, защото първо трябва да си ги признае. Това е голям проблем за много хора. Понякога хората си пречат сами в усъвършенстването и взимането на поука, защото си внушават, че вината не е в тях. Осъзнаването и признаването на греховете ще ви помогне до голяма степен да се поучите от тях и да предотвратите повтарянето им.

В крайна сметка, хората грешат непрекъснато. Накарайте вашата половинка да ви разбере и да ви прости като му докажете, че сте се поучили от миналото.

Митове, в които вярваме, връщайки се при бившия

Дайте му време и бъдете търпеливи 

Ако бъдете прекалено настоятелни ще изглеждате отчаяни. Кажете каквото имате да му казвате и го оставете да го осмисли, да прецени ситуацията за себе си и да направи своя избор. Пресилването на нещата, прибързването няма да ви помогнат, а напротив.

Покажете му, че сте се променили с действия, не с думи 

Може би сте били студени, пренебрегвали сте го, а може би дори сте му изневерили? Каквато и да е причината за раздялата ви, опитайте се да докажете с действията си, че у вас е налице промяна, която не е временна, а осъзната и постоянна.

Коментирай