Интимно

9 признака, че се срещате с истински пазител

Как да познаете дали той е вашият рицар

28.09.2018г. / 08 20ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всяка жена мечтае за идеалния мъж. Перфектни хора няма, но пък има такива, на които може да се разчита. Мъжете, които се държат с половинките си като истински пазители, са много ценни. Ако се срещате с такъв мъж, направете всичко възможно да го задържите. Ще познаете по някои признаци дали партньорът ви е рицар и пазител, който ще се грижи за вас и ще ви обича нежно.

Той се грижи за домашен любимец

Ако вашата половинка отделя от времето си, за да се грижи за друго живо създание, то това може да се разглежда и като равностойно на грижа за бебе. Грижовните мъже, които обичат да дават любов на едно животинче са добра партия, защото са отговорни, по-нежни и склонни да се обвързват задълго.

6-те типа най-токсични партньори в любовта

Отнася се със сервитьорите с уважение

Сервитьорите са само пример. Ако партньорът ви се обръща с необходимото уважение към всякакъв обслужващ персонал, той е добре възпитан и оценява чувствата на другите, а това е много важно и за връзката ви.

Говорите за безопасен секс

Мъжете, които проявяват отговорност към връзките си обикновено не се впускат в необмислени интимности, а се стремят да правят безопасен секс, докато не дойде моментът за задълбочаване на връзката.

Няма търпение да се запознае с вашите

Запознанството с родителите винаги е показателно. Реакциите на мъжа показват неговите намерения към вас. Ако проявява инициатива да се запознае с родителите ви, това подсказва, че е отговорен и сериозен към връзката ви.

Говори с приятелите ви без проблем

Само мъж, който ви обича истински, интересува се от вас и има дългосрочни намерения към вас, би проявил интерес към приятелите ви и би се постарал да намери общ език с тях.

Типове партньори в любовта според нашия тип личност

Не сънувате кошмари с него

Мъже, които държат половинките си в напрежение, които създават проблеми в ежедневието се появяват в кошмарите през нощта. Ако вашият партньор не е от тях, тогава сте щастливка.

Свързани статии

Той няма проблем с въздържанието от секс

Не всички жени обичат да правят секс по време на цикъл например. Ако сте от тях, а вашият партньор проявява разбиране в такива и в други подобни ситуации, това е много ценно. Той е истински пазител и грижовен партньор, а връзката ви определено не се крепи само на секса.

Той няма две лица

Би било смущаващо, ако мъжът, с когото се срещате, се държи добре с вас пред хората, но вкъщи насаме ви крещи, обижда ви или ви критикува. Щом половинката ви няма две лица и не ви кара да се чудите дали в него не съжителстват две личности, значи всичко е наред.

От какъв партньор в любовта се нуждае екстровертът

Правите планове за бъдещето

Важно е обаче да направите разликата между истински искрени планове за бъдещето и захаросани заблуди, които ви казва само за да ви баламоса.

Коментирай