Интимно

Типове партньори в любовта според нашия тип личност

Какво привличате в живота си

16.04.2018г. / 15 05ч.
Михаела Лазарова
Типове партньори в любовта според нашия тип личност

Неподходящият партньор – всеки поне веднъж в живота си допуска до себе си такава личност. В тези моменти си задаваме въпроса защо той или тя са част от нашия свят. Помислете добре. Оплаквате ли се много? Давате ли на хората възможност да се възползват от вас?

Кой съм, какво искам в любовта и какво заслужавам да изживея? Какво мога да дам от себе си в една връзка?

Истината е съвсем проста. Често в любовен план привличаме хора, които се доближават до нашата личност или нагласа за живота към този момент. Вижте най-често срещаните типове личности. Може би ще се разпознаете в някои от тях и това ще ви даде отговор какъв партньор ще привлечете в интимен план.

Приключенски тип

Този тип хора обичат да прекарват всяка свободна минута от времето си навън, по-често сред природата, забравяйки за динамиката на ежедневието.

Обичат да планират вълнуващи пътувания, търсят предизвикателствата, живеят поемайки постоянно рискове в работата, докато се забавляват, любители са на екстремните спортове. Ако вие се разпознавате в този типаж, много е вероятно и в любовта по-често да привличате подобни партньори.

Артистът / креативният

Обичате ли да рисувате, пишете, четете книги, а може би вашата страст е кулинарията или хобито ви е свързано по някакъв начин с креативността? Личността, която можем да наречем артист, вижда света край себе си по различен начин, опитвайки се да създава красиви, нови неща, вдъхновени от нейните мисли и чувства.  

Кои зодии трябва да избягвате, когато търсите любов?

Интелектуалецът/философът

В любовта всеки се нуждае от нещо определено. За някои хора от голяма важност е да могат да водят дълбоки, смислени и вълнуващи разговори с любимия човек. Често такива личности имат много широк спектър от познания.

Те също така учат нови неща чрез разговорите, не се страхуват да изразят мнение. Ако вие смятате, че сте зряла, обективна и аналитична личност, почти сигурно е, че в любовта ще привлечете към себе си подобен партньор.

Най-големите лъжи за брака, в които хората вярват

Интровертът

Ако предпочитате малките компании от хора, имате нужда от време за себе си, в което да презаредите емоционално, то най-вероятно и в любовта ще привлечете партньор, в чиято личност доминира интровертността.

Свързани статии

Разбира се, възможна е връзка между интроверт и екстроверт, но ако вие сте от първия тип, може би ще ви е необходим партньор, с когото да забавите темпото и да се наслаждавате на малките неща в живота.

Екстровертът 

Ако привлечете този тип човек в любовта, пригответе се за забавление и приключения. Ако вие самите сте екстроверти, много е възможно да привлечете към себе си противоположна личност, която да има нужда от допълване и преоткриване на себе си.

 

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 6 години )
opredeleno ne sum prikliu4enec i ne sum ekstrovert. ina4e sum ot vsi4kite ostanali vidove po malko. takava e su6tnostta mi
отговор Сигнализирай за неуместен коментар