Интимно

Любовният ви живот според личното ви число

Много точни характеристики

19.05.2022г. / 12 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лично число 3

Родените с лично число 3 са творчески настроени, забавни и отлични комуникатори. Обичат да бъдат под светлините на прожекторите. Имат силна харизма, големи оптимисти са и това е едно от първите неща, които представителите на противоположния пол забелязват в тях.

В любовта се нуждаят от партньор, който да е забавен, да могат да водят стимулиращи задълбочени разговори. Пътят към сърцето им е чрез интелекта. Също така се нуждаят от много демонстрации на любов и трябва да усетят с душата половинката си, за да се чувстват свързани.

Най-съвместими са с хора с лично число 5, 6, 8 и 9. От тях могат да очакват грижи и внимание и подкрепа към осъществяването на целите им.

Лично число 4

Хората с това лично число не харесват игричките в любовта. Предпочитат дългосрочни ангажименти. Кратките любовни забавления не са за тях. Нуждаят се от спокойствие, уютен дом и стабилна връзка.

За жалост често оставят във взаимоотношения, които не работят, само за да усещат чувство за сигурност. Също така не могат да бъдат сами, без половинка до себе си.

Когато са във връзка те са верни партньори, на които може да се доверите, да очаквате подкрепа от тях.

Най-съвместими са с хора с лично число 1, 2 и 8. Те ще им помогнат да постигнат много от целите си, да бъдат добри родители, да си съвпаднат като две половини, които са се търсили дълго време.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 1 година )
0 rate up comment 1 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )