Интимно

Любовният ви живот според личното ви число

Много точни характеристики

19.05.2022г. / 12 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лично число 5

Това е числото на авантюристите. Те се отегчават лесно и имат нужда от партньор до себе си, с когото да се забавляват, да приключенстват, да бъдат спонтанни. В любовта се нуждаят от много свобода.

Ако се почувстват обсебени, веднага ще прекратят връзката си. Трябва им доста време, за да намерят точния партньор, а докато го търсят се забавляват в мимолетни връзки. Не харесват ограниченията и лъжата и се нуждаят от повече романтика.

Най-съвместими са с независимите 1 и 7, но и с 5, тъй като ще се припокриват в много отношения.

Лично число 6

За хората с лично число 6 семейството е много важно, чувстват се отговорни за другите. В любовта обгрижват много половинката си, но трябва да избягват отношенията с хора, които имат проблеми със зависимости.

Тяхната състрадателна природа ги кара да се опитат да поправят всички и да останат в нездравословна връзка, в опит да „излекуват“ партньора си. Но трябва да разберат, че хората трябва да поискат сами да се променят.

В любовта, хората с лично число 6 биха искали да са водещата половинка. За да постигнат баланс е важно да се научат да искат помощ от половинката си, а не цялата отговорност да пада върху тях.

Най-съвместими биха били с хора с лични числа 2 и 6, които ще им дадат нужната стабилност и подкрепа.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 1 година )
0 rate up comment 1 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )