Интимно

Любовен хороскоп за 22 – 28 октомври

Венера продължава да се движи ретроградно

22.10.2018г. / 14 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Представянето ви в работата по някакъв начин ще спомогне за изглаждане на нещата в любовния ви живот. Може би е въпрос на пари, с който вие и любимият човек се борите. Искате да се придвижите напред в отношенията ви, но финансови въпроси са ви карали да се чувствате като заседнали. Сега може да изпълните плановете си стъпка по стъпка.

Дева

Обвързаните Деви ще се радват на повече хармония в любовния си живот. За някои представители на зодията периодът ще е свързан с появата на бивша половинка. Може би той или тя са станали по-зрели с времето. Един от вас може да отправи сериозно предложение към другия, особено ако сте необвързани.

Как всяка зодия разваля връзките си

Везни

Вашият партньор може да претърпи драстична промяна във финансов план. Въпреки че не е задължително промяната да е отрицателна, изглежда че ще е внезапна. Също така е възможно да получите ипотечно одобрение за закупуване на нов дом. Бъдете готови да празнувате.

Скорпион

Пълнолунието във вашия партньорски сектор в сряда, определено ще повлияе на емоциите ви. Въпросът: Как ще се почувствате? Уран е тясно свързан с тази фаза на Луната. Ще бъдете убедени, че определен човек е вашата вечна любов. Не забравяйте, че Венера се движи ретроградно в знака на Скорпион, което ви кара да се чувствате неспокойни. Обаче любовта е там. Искате ли я?

Коментирай