Интимно

Любовен хороскоп за 29 октомври – 4 ноември

Обрати в любовта

29.10.2018г. / 12 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Меркурий ще се премести във вашия сектор на романтиката и заедно с Венера ще направят така, че мислите ви да бъдат насочени предимно към любовта. Решенията, които сте вземали в миналото може да ви разочароват по някакъв начин. Добрата новина? Ще имате възможност да поправите нещата.

Дева

Разговорите с половинката ви ще са фокусирани повече върху финансовите въпроси и по-малко върху романтиката. Сериозно обвързаните Деви ще имат повод за радост, която ще отнеме вниманието ви от ежедневния стрес. Въпреки малките затруднения ще успеете да останете позитивни и да се радвате на това, което имате. Любовта може да е малко объркана, но е истинска.

Везни

Венера, която все още е в ретроградна позиция, ще ви накара да се съмнявате в себе си, да се обвинявате, особено когато става въпрос за любов. Всъщност е точно обратното и трябва да го осъзнаете. Вместо да се затваряте в себе си, припомнете си колко ценни качества имате, покажете самочувствие. Любовта ще последва.

Скорпион

Уран пътува във вашия партньорски сектор, той управлява гама от емоции. През тази седмица ще бъде в опозиция на Венера, която е ретроградна в знака на Скорпион. Това ще доведе до хаос в любовния ви живот, неща от миналото ще напомнят за себе си.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
stremia se da spodeliam vajni ne6ta s mujut , kogoto obojavam i toi go znae . znae i otno6enieto mi kum rabotata koiato ima . gledam da ne propuskam li4ni ne6ta , koito sa vajni za dvama ni. polagam usilia da sum okolo mego kogato i toi moje . tova sa normalni detaili
отговор Сигнализирай за неуместен коментар